Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση για το Pixel Fold της Google

Το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Google θα παρουσιαστεί επίσημα σήμερα το βράδυ στο πλαίσιο του συνεδρίου Google I/O 2023

Την πρώτη της διαφήμιση για το Pixel Fold, το νέο αναδιπλούμενο της smartphone κυκλοφόρησε η Google, με πρωταγωνιστές αστέρες του NBA, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο φετινός MVP, Joel Embiid.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Google στο YouTube, εμφανίζεται ο κωμικός Druski, ο οποίος ετοιμάζει ένα πάρτι από το πουθενά επικοινωνεί με διάσημους παίκτες του NBA.

Στη διαφήμιση βλέπουμε επίσης και τον αδερφό του Γιάννη, Θανάση Αντετοκούνμπο.

Το Pixel Fold θα παρουσιαστεί επίσημα σήμερα το βράδυ (20:00 ώρα Ελλάδας) στο πλαίσιο του συνεδρίου Google I/O 2023. Το νέο smartphone προβλέπεται ότι θα έχει εξωτερική οθόνη 5.8’’ OLED FHD+ 120Hz, εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 7.6’’ FHD+ 120Hz, επεξεργαστή Google Tensor G2, 12GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP και λειτουργικό σύστημα Android 13.

Σύμφωνα με τις φήμες το Pixel Fold θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη Ιουνίου, ενώ η τιμή του θα φτάνει τα 1799 δολάρια.

Δείτε τη διαφήμιση παρακάτω:

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις