Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SAP: «Τεράστιες οι προοπτικές ανάπτυξης στο Generative AI»

«Επί του παρόντος, εμείς στη SAP απευθυνόμαστε σε μια αγορά 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υποθέτουμε ότι οι δυνατότητες θα αυξηθούν σημαντικά μέσω του Generative AI», δήλωσε ο EO της SAP, Christian Klein

Ο CEO της SAP, Christian Klein, βλέπει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στο Generative AI, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στη Handelsblatt.

«Επί του παρόντος, εμείς στη SAP απευθυνόμαστε σε μια αγορά 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υποθέτουμε ότι οι δυνατότητες θα αυξηθούν σημαντικά μέσω του Generative AI. Η όλη ανάπτυξη είναι ένας τεράστιος μοχλός ανάπτυξης για τη SAP», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Christian Klein.

Ο επικεφαλής της SAP ανέφερε το ανθρώπινο δυναμικό ως ένα παράδειγμα για το πού μπορεί να εφαρμοστεί η τεχνολογία. «Στο μέλλον, το σύστημα θα πρέπει να μπορεί να διαμορφώνεται μόνο του και να αυτοματοποιεί τα βήματα εργασίας», είπε.

Ακόμα, ο Klein υποστήριξε ότι η τεχνητή νοημοσύνη σύντομα θα είναι σε θέση να αναλάβει και ορισμένα διοικητικά καθήκοντα, όπως η διαχείριση επαγγελματικών ραντεβού.

Όπως γνωρίζουμε η SAP έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να εμβαθύνει τη συνεργασία της με τη με τη Microsoft στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις