Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BASF: Επεκτείνει τις εγκαταστάσεις καινοτομίας στη Σανγκάη

Στόχος του γερμανικού κολοσσού είναι η ενίσχυση των ικανοτήτων καινοτομίας, τη βελτίωση της υποστήριξης των πελατών του στην Κίνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ασία και την περιοχή του Ειρηνικού

O γερμανικός χημικός κολοσσός BASF ενεργοποίησε χθες, Τετάρτη, την επέκταση των εγκαταστάσεων καινοτομίας που διαθέτει στη Σανγκάη (Innovation Campus Shanghai), με στόχο την ενίσχυση των ικανοτήτων καινοτομίας, τη βελτίωση της υποστήριξης των πελατών του στην Κίνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ασία και την περιοχή του Ειρηνικού.

Οι αναφερόμενες εγκαταστάσεις για την προώθηση της καινοτομίας εγκαινιάστηκαν το 2012 στη Σανγκάη, στη μεγαλύτερη εγκατάσταση για την έρευνα και την ανάπτυξη (R&D) που διαθέτει η BASF στην Ασία.

Το αναφερόμενο πρότζεκτ επεκτάθηκε για πρώτη φορά το 2015, ενώ μία δεύτερη επέκταση έγινε το 2019, ενισχύοντας τη δυναμική της καινοτομίας για την BASF, αλλά και για τους συνεργάτες της γερμανικής εταιρίας στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι σήμερα, η BASF έχει πραγματοποιήσει στο αναφερόμενο ερευνητικό κέντρο καινοτομίας συνολικές επενδύσεις 280 εκατομμυρίων ευρώ από το 2012.

Η τελευταία επέκταση περιλαμβάνει δύο κτίρια έρευνας και ανάπτυξης, όπου θα χρησιμοποιηθούν νέες εγκαταστάσεις και εργαστήρια για την προώθηση προγραμμάτων χημικής έρευνας και τη δημιουργία νέων βιώσιμων λύσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις