Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Presence of the Future»: Έρχεται η πρώτη εικονική μπιενάλε αρχιτεκτονικής

Η Metaverse Architecture Biennale θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 21 και 24 Σεπτεμβρίου

Η πρώτη Metaverse Architecture Biennale θα φέρει μεταξύ 21 και 24 Σεπτεμβρίου στους εικονικούς κόσμους του Decentraland και του W3rlds δημιουργούς από όλον τον πλανήτη για να εμβαθύνουν στη μετασχηματιστική ισχύ της αρχιτεκτονικής και του design στην αναδιαμόρφωση του μέλλοντος του Web3 και του Metaverse.

Αντλώντας έμπνευση από την αξιοσέβαστη Μπιενάλε και Έκθεση της Βενετίας, η Metaverse Architecture Biennale θα παρουσιάσει μια σειρά ψηφιακών περίπτερων που θα έχουν δημιουργήσει παραγωγικοί μετα-αρχιτέκτονες, παρουσιάζοντας έναν αχανή, εικονικό χώρο που θα μοιάζει με έκθεση. Προς το παρόν, ανάμεσα στους συμμετέχοντες που θα εκθέσουν είναι οι HWKN, Killa Design, LAVA, PLP, ATRIUM, Soomeen Hahm, Spaces DAO, DA!, Il Prisma, SA lab, iheartblob, Mariana Cabugueira και Illusorr.

Στη διάρκεια του τετραήμερου φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να «περιηγηθούν» σε περίπτερα που έχουν επιμεληθεί κορυφαίοι ντιζάινερ της βιομηχανίας και να παρακολουθήσουν συζητήσεις, ομιλίες και διαδραστικές περφόρμανς. Επιπλέον, θα έχουν ευκαιρία γνωριμίας με λύσεις τεχνολογίας αιχμής για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Metaverse.

«Αυτή η εκδήλωση δεν πρόκειται μόνον να αναδείξει την απίστευτη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας αλλά θα χρησιμεύσει επίσης και ως πλατφόρμα για την εξερεύνηση των απίστευτων δυνατοτήτων τις οποίες προσφέρει το Metaverse σε επιχειρήσεις παγκοσμίως» υπογράμμισε η συνδιοργανώτρια της έκθεσης Irina Dubovik.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις