Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Λίντα Γιακαρίνο: Η CEO του X αποκαλύπτει τους λόγους που άλλαξε το όνομα Twitter

H νέα CEO εξήγησε ότι η επωνυμία αντικατοπτρίζει το όραμα του Ίλον Μασκ για την εφαρμογή

Η διευθύνουσα σύμβουλος της X, Λίντα Γιακαρίνο, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο CNBC τους λόγους πίσω από την απόφαση της εταιρείας να απαλλαγεί από την επωνυμία Twitter.

Ειδικότερα, η Γιακαρίνο δήλωσε ότι η νέα επωνυμία αντικατοπτρίζει το όραμα του αντικατοπτρίζει το όραμα του ιδιοκτήτη, Ίλον Μασκ, για την εφαρμογή.

«Ο Ίλον μιλάει για το X, την εφαρμογή για τα πάντα, εδώ και πολύ καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιακαρίνο. «Ακόμα και όταν ανακοινώσαμε ότι έμπαινα στην εταιρεία, έμπαινα στην εταιρεία για να συνεργαστώ με τον Ίλον για να μετατρέψουμε το Twitter σε X, την εφαρμογή για τα πάντα», πρόσθεσε.

«Η αλλαγή ονόματος αντιπροσωπεύει πραγματικά μια απελευθέρωση από το Twitter», υποστήριξε η CEO της Χ. «Μια απελευθέρωση που μας επέτρεψε να εξελιχθούμε πέρα από μια νοοτροπία και σκέψη κληρονομιάς. Θα αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούμε, τον τρόπο που διασκεδάζουμε, τον τρόπο με τον οποίο συναλλασσόμαστε όλοι σε μία πλατφόρμα», υπογράμμισε.

Όσον αφορά τους διαφημιστές η Γιακαρίνο υποστήριξε ότι έχει «αυτονομία» κινήσεων, τονίζοντας ότι θα πρέπει να νιώσουν άνετοι και να επιστρέψουν στην πλατφόρμα.

Η ρητορική μίσους και το ενδεχομένως παράνομο περιεχόμενο πολλαπλασιάστηκαν τις ημέρες και τις εβδομάδες μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Μασκ τον προηγούμενο Οκτώβριο, όπως ανέφεραν στο παρελθόν το CNBC και το NBC News. Έτσι λοιπόν, τα brands ήταν απρόθυμα να διακινδυνεύσουν να εμφανιστούν οι διαφημίσεις τους δίπλα σε σχετικό περιεχόμενο, οδηγώντας σε μια μαζική έξοδο των διαφημιζόμενων.

Η Γιακαρίνο δήλωσε ότι η ομάδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας του X είναι «πιο υγιής» από ό, τι ήταν πριν. Πρόσθεσε ότι αν το περιεχόμενο είναι «νόμιμο αλλά απαίσιο» είναι δύσκολο να αφαιρεθεί από την πλατφόρμα, ωστόσο τόνισε ότι οι νέοι έλεγχοι περιεχομένου της εταιρείας θα μειώσουν τον κίνδυνο για τους διαφημιζόμενους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις