Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

X: Ανακοίνωσε δύο νέες συνδρομές την Premium+ και τη Basic 

Δύο νέες συνδρομές πέρα από την υπάρχουσα Premium ανακοίνωσε η πλατφόρμα X (πρώην twitter) του Elon Mask.

Το X ανακοίνωσε τα δύο νέα επίπεδα συνδρομής για την υπηρεσία του τα οποία προστίθενται στην ήδη υπάρχουσα συνδρομή Premium.

Πλέον η οικονομική συνδρομή για το X (πρώην twitter) είναι η Basic με τιμή 3 δολάρια ανά μήνα. Αυτή, η συνδρομή, σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αναρτήσεις, να δημιουργείτε μεγάλες αναρτήσεις (και μεγάλα βίντεο), να αναιρείτε αναρτήσεις και να διαβάζετε μεγάλες αναρτήσεις χωρίς διακοπή με πρόσβαση στο Reader. Ακόμη, να λαμβάνετε μια μικρή ενίσχυση απάντησης, να αναπαράγετε βίντεο στο παρασκήνιο, αλλά και να κατεβάζετε βίντεο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω SMS και να έχετε κρυπτογραφημένα μηνύματα. Μπορείτε να κάνετε προσαρμογές στην πλατφόρμα, όπως την αλλαγή εικονιδίων εφαρμογών, τη δημιουργία φακέλου σελιδοδείκτη, την προσαρμογή πλοήγησης και θέματος, την επισήμανση των καλύτερων αναρτήσεων στις καρτέλες του προφίλ σας αλλά και την απόκρυψη επισημάνσεων “Like” και συνδρομών. Όμως αυτή η συνδρομή δε δίνει το τικ επαλήθευσης και την ταυτοποίηση.

 

Η συνδρομή Premium γίνεται πλέον μια επιλογή μεσαίας κατηγορίας, όπου το κόστος της είναι 8 δολάρια ανά μήνα και εκτός από τα οφέλη της Basic, θα δείτε επίσης τις μισές διαφημίσεις στο “Για εσάς” και στο “Following”, μια μεγαλύτερη ενίσχυση απάντησης, το τικ επαλήθευσης και την ταυτοποίηση, μαζί με την πρόσβαση στο Creator Hub, όπου σας επιτρέπει να πληρώνεστε για τις αναρτήσεις σας αλλά και να λαμβάνετε χρήματα από τους ακολούθους σας που εγγράφονται. Ακόμη θα αποκτήσετε πρόσβαση στα Analytics, στο X Pro και το Media Studio.

Τέλος, το νέο επίπεδο Premium+ είναι σε τιμή 16 δολάρια ανά μήνα και περιλαμβάνει όλες τις προσφορές premium, αλλά δεν έχει καθόλου διαφημίσεις στο “Για εσάς” και στο”Following”, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη ενίσχυση απάντησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις