Χρηματοδότηση 70 εκατ. δολ. για την Deliveroo

Newsroom
1'

Το ποσό των 70 εκατ. δολ. κατάφερε να αντλήσει σε τρίτο γύρο χρηματοδότησης η βρετανική Deliveroo, μια ταχέως αναπτυσσόμενη on-demand  υπηρεσία για την παροχή υψηλής ποιότητας γεύματα από εστιατόρια.

Της σχετικής διαδικασίας ηγήθηκαν οι Greenoaks Capital και Index Ventures, με τη συμμετοχή των Accel και Hoxton Ventures.

Η Deliveroo αποτελεί μια end-to-end υπηρεσία διανομής φαγητού μέσω της οποίας παραδίδει υψηλής ποιότητας γεύματα από τοπικά εστιατόρια σε σπίτια και γραφεία, εκμεταλλευόμενη τις εξελιγμένες τεχνολογικές εφαρμογές, καθώς επίσης και έναν μικρό… στρατό από ποδηλάτες και δικυκλιστές. Ήδη στην Αγγλία διαθέτουν κάτι παραπάνω από 50.000 πελάτες. Πρόσφατα, είχε “σηκώσει” 25 εκατ. δολ. σε κεφάλαια κατά τον δεύτερο κύκλο χρηματοδότησής της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.