Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

YouTube: Δείτε τη νέα μεγάλη αλλαγή στα σχόλια

Η πλατφόρμα αναβάθμισε τα εργαλεία της με σκοπό να βοηθήσει τους δημιουργούς περιεχομένου να ελέγξουν καλύτερα τα σχόλια που γίνονται στα βίντεο τους

Το YouTube ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία για τον εκσυγχρονισμό των σχολίων, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους δημιουργούς περιεχομένου.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής πλατφόρμα αναβάθμισε τα εργαλεία της για τον έλεγχο των σχολίων και εισήγαγε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να παύουν τα σχόλια στα βίντεο τους. 

Η συγκεκριμένη λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να δίνει στους δημιουργούς μεγαλύτερο έλεγχο των σχολίων, καθώς τους επιτρέπει να σταματούν προσωρινά την προσθήκη νέων σχολίων, με τα ήδη υπάρχοντα να μένουν ορατά. 

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα εξήγησε μέσω ανάρτησης στο blog, ότι η λειτουργία έχει ακριβώς αυτό το στόχο, δηλαδή να παρέχει στους δημιουργούς μια «παύση» από τη διαχείριση των σχολίων, ειδικά στις περιπτώσεις που ο όγκος ή η φύση τους γίνονται ανεξέλεγκτοι.

Πριν από αυτήν την ενημέρωση, το YouTube προσέφερε περιορισμένες επιλογές για τη διαχείριση σχολίων. Οι δημιουργοί μπορούν είτε να ελέγξουν χειροκίνητα κάθε σχόλιο πριν δημοσιευτεί ή να τα απενεργοποιήσουν εντελώς. Η νέα λειτουργία παύσης στοχεύει να παρέχει μια μέση λύση.

Ωστόσο, πέρα από αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το YouTube έχει επαναπροσδιορίσει ορισμένες από τις υπάρχουσες ρυθμίσεις του για τον έλεγχο των σχολίων, ώστε να τις κάνει πιο φιλικές προς τους δημιουργούς.

Τώρα οι δημιουργοί θα μπορούν εύκολα να επιλέγουν μεταξύ των ρυθμίσεων «Ενεργό», «Παύση» ή «Απενεργοποίηση». Εφόσον τα σχόλια είναι ενεργοποιημένα υπάρχουν επιπλέον αυτόματα επίπεδα mod για να επιλέξουν τα οποία κυμαίνονται από το «Κανένα» και το «Βασικό» έως το «Αυστηρό».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις