Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Τολμηρές» προβλέψεις για το bitcoin – Ολοταχώς για νέο ρεκόρ το 2024

Το κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να φτάσει σε νέες σε ιστορικές νέες τιμές όλων των εποχών έως το 4ο τρίμηνο του 2024

Μετά το υψηλό ρεκόρ το 2021, το bitcoin βρέθηκε το 2022 σε μια «ανώμαλη επιφάνεια», αφού εκείνη την περίοδο σημειώθηκε η κατάρρευση έργων υψηλού οικονομικού προφίλ, αλλά και προβλήματα ρευστότητας και χρεοκοπιών.

Το 2022 η FTX, κάποτε ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, υπέβαλε αίτηση πτώχευσης.

Το 2023, το Bitcoin εκτινάχθηκε στα ύψη, αφού έκανε ένα τεράστιο παγκόσμιο «ράλι» με το ψηφιακό νόμισμα να αυξάνεται περίπου 152% για το έτος.

Ο Youwei Yang, επικεφαλής οικονομολόγος της εταιρείας εξόρυξης κρυπτονομισμάτων Bit Mining, πιστεύει ότι το bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 75.000 δολάρια μέχρι το 2024.

Ένας από τους λόγους που συνδράμει στην αναμενόμενη άνοδο της τιμής κατά τον Yang είναι η έγκριση ενός ETF bitcoin, που οδηγεί σε υψηλότερες θεσμικές επενδύσεις στο bitcoin.

Από την άλλη, Το VanEck, παγκόσμιο επενδυτικό ταμείο, έκανε προβλέψεις για το 2024, υποδηλώνοντας ότι το bitcoin θα μπορούσε να φτάσει σε ιστορικές νέες τιμές όλων των εποχών έως το 4ο τρίμηνο του 2024.

Παράλληλα, αρκετοί αναλυτές διεθνώς επισημαίνουν, την έκρηξη τιμών των Bitcoin κάνοντας προβλέψεις για την επόμενη ανοδική αγορά.

Ο διάσημος αναλυτής bitcoin PlanB, προβλέπει μια πιθανή τιμή που φτάνει τα 524.000 δολάρια για το bitcoin για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις