Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο CEO της Google θεωρεί ότι μερικές απαντήσεις του Gemini AI είναι «απαράδεκτες»

Ο Sundar Pichai φέρεται να είπε στους εργαζομένους ότι μερικές απαντήσεις του Gemini ήταν «μεροληπτικές» και προσέβαλαν τους χρήστες.

Η Google εργάζεται για να διορθώσει τα προβλήματα στο Gemini AI, καθώς ο CEO της εταιρείας, Sundar Pichai, είναι δυσαρεστημένος με τις απαντήσεις που δίνει το AI εργαλείο. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Reuters ο Pichai, ανέφερε σε σημείωμα προς τους υπαλλήλους ότι μερικές από τις απαντήσεις του Gemini AI ήταν «απολύτως απαράδεκτες» και έδειχναν «μεροληψία».

Την προηγούμενη εβδομάδα η Google έθεσε σε παύση τη λειτουργία δημιουργίας εικόνων από το Gemini AI, καθώς μερικές από τις εικόνες που παρήγαγε το AI εργαλείο ήταν προσβλητικές και ιστορικά ανακριβείς.

Ο Pichai φέρεται να είπε στους εργαζομένους ότι μερικές απαντήσεις του Gemini ήταν «μεροληπτικές» και προσέβαλαν τους χρήστες.

Στο σημείωμα του ο CEO της Google ανέφερε ότι η εταιρεία εργάζεται εντατικά προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, ενώ έχουν ήδη δει σημαντική βελτίωση σε κάποιες λειτουργίες.

Το Reuters υποστηρίζει ότι η Google σχεδιάζει να επαναλανσάρει το Gemini AI σε μερικές εβδομάδες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις