Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Advent: Εξαγοράζει την υποστηριζόμενη από τον Ryan Reynolds, Nuvei – Στα 6,3 δισ. δολάρια το deal

Η Nuvei προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών και δραστηριοποιείται σε περίπου 200 αγορές

Στην εξαγορά της καναδικής fintech, Nuvei Corp., έναντι 6,3 δισ. δολαρίων προχώρησε η Advent International σύμφωνα με το Bloomberg.Ειδικότερα, η Advent συμφώνησε να καταβάλει 34 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά, καθώς και να καλύψει το χρέος της εταιρείας.

«Αυτό το deal σηματοδοτεί την έναρξη ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου για τη Nuvei και είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την Advent για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας και να αξιοποιήσουμε τις σημαντικές ευκαιρίες που παρέχει αυτή η επένδυση», δήλωσε ο Founder και CEO της Nuvei, Philip Fayer.

Ποια είναι η Nuvei

Η Nuvei, η οποία υποστηρίζεται από τον σταρ του Hollywood, Ryan Reynolds, ιδρύθηκε το 2003 στο Μόντρεαλ του Καναδά από τον Philip Fayer. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών και δραστηριοποιείται σε περίπου 200 αγορές.

Ο Ryan Reynolds «μπήκε» ως επενδυτής στην εταιρεία το 2023 δηλώνοντας ότι γνωρίζει «τόσα για το fintech όσο και για το τζιν ή τα κινητά πριν από μερικά χρόνια», ωστόσο η Nuvei του φαινόταν «εντυπωσιακή».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις