Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Runway: Λάνσαρε το μοντέλο Gen-3 Alpha με AI για δημιουργία βίντεο

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ελέγχου του μοντέλου το καθιστούν ιδανικό για εικονική πραγματικότητα, παιχνίδια και εκπαιδευτικούς σκοπούς, επιτρέποντας τη δημιουργία καθηλωτικών περιβαλλόντων.

Η Runway, η αμερικανική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη που ειδικεύεται στην έρευνα και σε τεχνολογίες γενετικής τεχνητής νοημοσύνης, λάνσαρε το μοντέλο Gen-3 Alpha, το οποίο είναι πλέον προσβάσιμο στο κοινό από την 1η Ιουλίου 2024 και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα στη δημιουργία βίντεο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Διαθέσιμο σε οποιονδήποτε με συνδρομή που ξεκινά από 12 $ το μήνα, αυτό το προηγμένο μοντέλο προσφέρει υψηλής πιστότητας, συνεπή και ελεγχόμενη δημιουργία βίντεο από μηνύματα κειμένου, εικόνας, καθιστώντας το ένα ανεκτίμητο εργαλείο για κινηματογραφιστές, δημιουργούς περιεχομένου και άλλα δημιουργικά επαγγελματίες.

Η Runway προσφέρει πολλά σχέδια συνδρομής για πρόσβαση στο Gen-3 Alpha, ξεκινώντας με ένα επίπεδο «Basic» που είναι δωρεάν αλλά περιλαμβάνει περιορισμένες πιστώσεις χρήσης. Για πιο εκτεταμένη χρήση, το πρόγραμμα “Standard” κοστίζει 12 $ το μήνα εάν χρεώνεται ετησίως ή 15 $ ανά μήνα εάν χρεώνεται μηνιαία, παρέχοντας 625 πιστώσεις ανά μήνα. Τα υψηλότερα επίπεδα περιλαμβάνουν το “Pro” με 28 $ το μήνα και το “Unlimited” με 76 $ το μήνα, το καθένα από τα οποία προσφέρει περισσότερες πιστώσεις και πρόσβαση σε πρόσθετα εργαλεία AI. Η διαδικασία δημιουργίας διαρκεί περίπου 60 δευτερόλεπτα για ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων και 90 δευτερόλεπτα για ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων. Οι χρήστες μπορούν να επαναλάβουν και να βελτιώσουν τις προτροπές τους για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το Gen-3 Alpha ξεχωρίζει για τη δημιουργία βίντεο υψηλής πιστότητας, παράγοντας λεπτομερή και συνεπή βίντεο με ρεαλιστικές κινήσεις και σταθερά στοιχεία. Οι προηγμένες λειτουργίες ελέγχου του μοντέλου επιτρέπουν στους χρήστες να καθορίζουν περίπλοκες λεπτομέρειες στις εντολές τους, συμπεριλαμβανομένων οπτικών περιγραφών, κινήσεων κάμερας. Επιπλέον, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες, απλοποιώντας τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο χωρίς να απαιτούνται εκτεταμένες τεχνικές γνώσεις.

Η ευελιξία του Gen-3 Alpha είναι εμφανής σε διάφορες δημιουργικές εφαρμογές. Οι κινηματογραφιστές μπορούν να αξιοποιήσουν τα υψηλής ποιότητας οπτικά εφέ για ταινίες, ενώ οι influencers και οι διαφημιστές των κοινωνικών μέσων επωφελούνται από την ικανότητά του να δημιουργεί γρήγορα ελκυστικό περιεχόμενο. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ελέγχου του μοντέλου το καθιστούν ιδανικό για εικονική πραγματικότητα, παιχνίδια και εκπαιδευτικούς σκοπούς, επιτρέποντας τη δημιουργία καθηλωτικών περιβαλλόντων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις