Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Pivotl σας προσκαλεί στο «The Future of FinTech»

Τις εγκαταστάσεις του Rise London επέλεξε η ομάδα της Pivotl (πρώην StrategyEye Digital Media) για την διοργάνωση του «The Future of FinTech», το οποίο θα διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.00 το απόγευμα, μίας εκδήλωσης αφιερωμένης στο ραγδαία αναπτυσσόμενο οικοσύστημα της οικονομικής τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους προσκεκλημένους ομιλητές, των οποίων οι γνώσεις και οι εμπειρίες στο αντικείμενο θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική διεκπεραίωση ερωτημάτων και αποριών.

Κεντρικοί ομιλητές της βραδιάς είναι ο Lukas May (Head Of International Growth) της TransferWise, εταιρείας υπεύθυνης για διαδικτυακές συναλλαγές ύψους 756 εκατ. δολ. (σε μηνιαία βάση) και ο David De Koning (Head Of Comms) της Funding Circle, η οποία ειδικεύεται στο δανεισμό μικρών επιχειρήσεων και μέχρι σήμερα έχει χορηγήσει κεφάλαια ύψους 1,2 δισ. δολ. σε περισσότερες από 10.000 πελάτες.

Οι δύο κεντρικοί ομιλητές θα πλαισιωθούν από τους: Isabel Cooke της Rise (Assistant Vice President Of Open Innovation), του Ky Nichol (Co-Founder/CEO της CutOver), της Leanne Kemp (Co-Founder/CEO της everledger), του Vasanth Subramanian (Co-Founder/CTO της Splittable) και ενός στελέχους της Wayerz, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Avant Credit, η οποία μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει θεσμικά κεφάλαια ύψους 2,5 δισ. ευρώ, εξυπηρετώντας περισσότερους από 300.000 πελάτες σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεγάλη Βρετανία – παρέχοντας πίστωση με τη χρήση εξειδικευμένων αλγορίθμων, βάση των οποίων αποφασίζεται και ο τρόπος/χρόνος αποπληρωμής.

Περισσότερες πληροφορίες για την κράτηση εισιτηρίων θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις