Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δυναμική διείσδυση της Tourboks στην αγορά του Ασιατικού τουρισμού

Ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως λ.χ. περιπατητικές περιηγήσεις, εμπειρίες γευσιγνωσίας και οινογνωσίας κ.ά. που προσφέρονται από επιλεγμένους tour operators και παρόχους αντίστοιχους υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ευρώπη, προσφέρει – πλέον – η Tourboks.com ApS μέσω του νέου της website: www.tourboks.com.

Στο “τιμόνι” της εταιρείας, που αποτελείται από Ευρωπαϊους και Ασιάτες ειδικούς περί του τουρισμού και των εν γένει δραστηριοτήτων, βρίσκεται μια Ελληνίδα, η Χρύσα Οικονομίδου.

Η Tourboks ανήκει στην Uniko Holding, ένα γκρούπ που απαρτίζεται από αξιόπιστες τουριστικές εταιρείες, ενώ ιδρύθηκε το 2009 και σήμερα την διαχειρίζεται η Uni Na Cui. Η εταιρεία διαθέτει παρουσία στη Δανία, τη Νότια Κορέα και την Ελλάδα απασχολώντας 30 άτομα. Στα άμεσα σχέδια της Tourboks είναι σταδιακά να λανσάρει μια σειρά από λειτουργίες και χαρακτηριστικά τα οποία θα διαφοροποιούν το website της έναντι του ανταγωνισμού, όπως λ.χ. διαδραστικούς χάρτες, ένα εργαλείο συν-σχεδιασμού που επιτρέπει στους χρήστες να διαδρούν με τους φίλους τους online, συναποφασίζοντας την ατζέντα του ταξιδιού τους κ.ά.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η Χρύσα Οικονομίδου, Γενική Διευθύντρια της Tourbooks: “Η ομάδα των στελεχών μας απαρτίζεται από έμπειρα άτομα με γνώση που προέρχονται τόσο από Ευρωπαϊκές όσο και Ασιατικές χώρες, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες και τις τυχόν… παγίδες που υφίστανται όταν κάποιος προγραμματίζει ένα ταξίδι από την Ασία στην Ευρώπη. Όσο για την συνδεδεμένη με εμάς εταιρεία Uniko, αποτελεί έναν ιδιαίτερα γνωστό tour operator εισερχόμενου τουρισμού που εξυπηρετεί το εξερχόμενο ρεύμα από τις Ασιατικές χώρες μέσω των Nordics. Δίχως αμφιβολία έχουμε εκτενή γνώση τόσο της τουριστικής βιομηχανίας όσο και των αγορών που αποτελούν τους βασικούς στόχους μας. Αποτέλεσμα; Να έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε προηγμένα εργαλεία για τους προμηθευτές μας”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις