Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O Techstars ανοίγει νέο πρόγραμμα στο Παρίσι στο Partech Shaker

O αμερικανικός Accelerator Techstars επεκτείνει την παρουσία του στην Ευρώπη με το πρόγραμμα Techstars Paris το οποίο ήδη δέχεται αιτήσεις και θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Υπάρχουν 12.000 Startups στη γαλλική πρωτεύουσα ενώ project όπως το StationF θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αυτόν αριθμό, με εταιρείες όπως οι Babbler, Infinit, Qunb, Doctrackr, Placemeter, Sketchfab, Leka, Zenchef, Wynd να συμμετέχουν στα προγράμματα του Techstars.

To νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης 13 εβδομάδων θα τρέξει σε συνεργασία με την Partech Ventures στις εγκαταστάσεις του accelerator Partech Shaker στο Παρίσι, με τις δυο εταιρείες να συνεργάζονται σε επενδύσεις και προγράμματα επιτάχυνσης.

Πέρα από τους χώρους γραφείου και την πιθανή χρηματοδότηση το Partech Shaker προσφέρει πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο άμεσων συνεργατών όπως οι: Air Liquide, La Française des Jeux, Groupama, Groupe Renault, RCI Bank και Total.

Τα αντικείμενα που θα εστιάσει το πρόγραμμα είναι: Τεχνητή Νοημοσύνη. Εφαρμογές και υπηρεσίες B2C, Blockchain, IoT, SaaS, Cybersecurity, Έξυπνες πόλεις και έξυπνες μεταφορές.

Οι αιτήσεις γίνονται εδώ μέχρι τις 18 Ιουνίου 2017.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις