Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανοικτό έως τις 23/4 το Start Path Global της Mastercard για τις ελληνικές Startups

Το Start Path Global είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία της της Mastercard για τη στήριξη καινοτόμων Startups με έμφαση το εμπόριο. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για Startups που εστιάζουν στις τραπεζικές υπηρεσίες και στον τομέα των πληρωμών και έχουν ήδη καταφέρει να συγκεντρώσουν έναν σημαντικό πρώτο γύρο χρηματοδότησης.

Τρεις από τις τέσσερις startups που μπήκαν στον εαρινό κύκλο στο πρόγραμμα Start Path 2017, εστιάζουν τη δραστηριότητά τους στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας τη για την ανάλυση καταναλωτικών συμπεριφορών, για την ενδυνάμωση της εμπειρίας του πελάτη εντός και εκτός καταστήματος και τον υπολογισμό του λογαριασμού και στοιχείων πληρωμών, δημιουργώντας και οδηγώντας μια σειρά από καινοτομίες για το λιανεμπόριο. Οι υπόλοιπες δύο startups του εαρινού κύκλου του προγράμματος έχουν αναπτύξει λύσεις που επεκτείνουν την πρόσβαση των καταναλωτών, μέσα από καινοτομίες στα σημεία πώλησης.

Οι πέντε startups του εαρινού κύκλου του Start Path 2017 είναι οι: Divido με έδρα το Λονδίνο, Endor από το Τελ Αβίβ, Regalii, Fluid AI και NetPlusDotCom.

H Mastercard έχει ήδη ανοίξει τις αιτήσεις του προγράμματος για τον καλοκαιρινό κύκλο του 2017 Start Path, για εταιρίες σε πιο προχωρημένο στάδιο, και αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου.
To πρόγραμμα έχει διάρκεια έξι μήνες και γίνεται μέσω Internet με δυο εντατικές εβδομάδες να πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες πόλεις. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις