Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι Ισραηλινές Startups “σήκωσαν” 400 εκατ. δολάρια μόνο τον Ιούλιο!

Τουλάχιστον 400 εκατομμύρια δολάρια σε επίπεδο κεφαλαίων χρηματοδότησης κατάφεραν να αντλήσουν τον Ιούλιο οι Ισραηλινές Startups.

Ποσό που είναι εναρμονισμένο με τα συνολικά 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια που συγκέντρωσαν κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους οι Ισραηλινές Startups, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας των IVC Research και της δικηγορικής εταιρείας ZAG – SW. Θα πρέπει να τονιστεί πως το προαναφερθέν ποσό υπολείπεται σημαντικά των συνολικά 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων που άντλησαν κατά το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα.

Χάρη στο… ντεμαράζ των τελευταίων ημερών, έξι Startups πέτυχαν να “σηκώσουν” συνολικά 145 εκατομμύρια δολάρια. Συγκεκριμένα, η SimilarWeb, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον εντοπισμό και την παρακολούθηση της διαδικτυακής και app κίνησης κατάφερε να αντλήσει χρηματοδότηση 47 εκατομμυρίων δολαρίων, ακολουθούμενη από την iguazio, μια εταιρεία big data και IoT analytics που “σήκωσε” 33 εκατομμύρια δολάρια.

Την ίδια χρονική περίοδο, οι startups κυβερνο-ασφάλειας PerimeterX και Nyotron συγκέντρωσαν 23 εκατομμύρια και 21 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα. Όσο για την Prospera, μια εταιρεία ψηφιακής γεωργίας, κατάφερε να αντλήσει κεφάλαια της τάξεως των 15 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Somatix που ασχολείται στον τομέα των big data ψηφιακής υγείας έλαβε χρηματοδοτική ενίσχυση 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις