Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Burger King: Λανσάρισε το δικό της Cryptocurrency στην Ρωσία!

Μπορεί πολλοί να ισχυρίζονταν μέχρι πρότινος πως το Cryptocurrency αποτελούσε, μια ακόμη, εφεύρεση – “φούσκα” η οποία σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα… “έσκαγε” με πάταγο, αφήνοντας έκθετους όσους το υποστήριζαν  ωστόσο η πραγματικότητα δείχνει να αποδεικνύεται (εντελώς) διαφορετική.

Μια είδηση που προέρχεται από την Ρωσία ενισχύει την εν λόγω αίσθηση: Συγκεκριμένα, τα εκεί ταχυφαγεία Burger King αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργά στο “όχημα” του blockchain. Με ποιο τρόπο; Με την δημιουργία του “Whoppercoin”. Μάλιστα, ήδη έχει εκδώσει ένα δισεκατομμύριο από τα ψηφιακά tokens, δύο εκ των οποίων δίνονται στους πελάτες τους για κάθε ένα ρούβλι που δαπανούν! Επiροσθέτως, μόλις συμπληρώσουν 1.700 Whoppercoins, οι πελάτες θα λαμβάνουν ένα Whopper Burger. Α, στην πραγματική ζωή και όχι σε virtual μορφή.

Στα προσεχή σχέδια του Burger King Ρωσίας βρίσκεται το λανσάρισμα μιας εξειδικευμένης εφαρμογής μέσω της οποίας η ισοτιμία θα μπορεί να ανταλλάσσεται, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί με την λογική ενός σχήματος κάρτας πιστότητας.

Όσο για την Waves Platform, μια Μοσχοβίτικη Startup, βοήθησε ενεργά για το λανσάρισμα της ισοτιμίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις