Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο Apple Watch – Οι “εκπλήξεις” της Apple

Σε εννέα χώρες θα αρχίσει να πωλείται από τις 24 Απριλίου το Apple Watch, το οποίο παρουσιάστηκε χθες, Δευτέρα, από τον Τιμ Κουκ.

Το “έξυπνο ρολόι” της εταιρείας θα πωλείται από 349 δολ. (η σπορ έκδοση, με πλαστικό λουράκι και οθόνη 38 χιλιοστών) έως… 10.000 δολ. για το χρυσό (18Κ) Apple Edition. 

Θα ξεκινήσει να πωλείται στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Kίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και τη Βρετανία.

Η οθόνη του ρολογιού θα κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη, 38 και 42 χιλιοστά και η μπαταρία θα έχει διάρκεια 18 ώρες με μία φόρτιση. Σε ειδική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (power reserve mode) η μπαταρία θα μπορεί να διαρκέσει έως 72 ώρες, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο χρόνος ομιλίας με το Apple Watch φτάνει τις 3 ώρες, σε λειτουργία μέτρησης σωματικών ασκήσεων έως και 7 ώρες, ενώ ο χρόνος αναπαραγωγής μουσικής φτάνει τις 6,5 ώρες.

new_mac_454x280_03

Παράλληλα, όπως αναμενόταν, η εταιρεία παρουσίασε στο event ένα νέο MacBook, σε τρία χρώματα, με οθόνη 12 ιντσών τύπου Retina και ανάλυση 2304 x 1440 pixels. H συσκευή ζυγίζει λίγο περισσότερο από 900 γραμμάρια και είναι 24% λεπτότερη από ένα MacBook Air, στα 13,1 χιλιοστά. Οι τιμές του ξεκινούν από 1.299 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Απριλίου.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κόβει την τιμή του Apple TV στα 69 δολάρια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις