Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

2 εκατ. δολ. για την Altocloud

Η Altocloud εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 2 εκατ. δολ. η οποία θα της επιτρέψει να εγκαταλείψει το δοκιμαστικό της στάδιο και να προχωρήσει στο λανσάρισμα της πρώτης εφαρμογής που θα προσφέρει analytics και οδηγίες για real-time επικοινωνίες, chat και κλήσεις – η εταιρεία μάλιστα το ονομάζει «προληπτικές επικοινωνίες».

Η εταιρεία, η οποία έχει έδρα στην Καλιφόρνια, δοκιμάζει ήδη τη beta εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει από τον περασμένο Μάρτιο και προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες σε πελάτες της, όπως να διαλέξουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το marketing της επιχείρησης (π.χ. call center, βιντεοκλήση, τηλεφωνική κλήση κτλ.). Οι δυνατότητες που έχει αναπτύξει επιτρέπουν, παράλληλα, πλατφόρμες interactive επικοινωνίας σε περιβάλλον chat κτλ., ενώ έχουν διαδραστική επικοινωνία με γνωστά συστήματα, όπως της Cisco, της Avaya και άλλα.

Η συνολική χρηματοδότησή της έφτασε έτσι τα 3 εκατ. δολ., ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι η αύξηση των πωλήσεων και το «επιθετικό» marketing των προϊόντων της, αλλά και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το αυτοματοποιημένο marketing για εταιρείες και επιχειρήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις