Flatiron School: 9 εκατ. δολ. στον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης

ADMIN
0'

Συνολικά 9 εκατ. δολ. συγκέντρωσε το Flatiron School στον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης, στον οποίο ηγήθηκαν η Thrive Capital, CRV και Matrix.

Η συγκεκριμένη startup αναπτύσσει μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που αποσκοπεί στην εκμάθηση προγραμματισμού σε ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η όλη διαδικασία διαρκεί 12 εβδομάδες, ενώ σύμφωνα με την Flatiron School το 99% των μαθητών της αποκαθίστανται επαγγελματικά σε τεχνολογικής κατεύθυνσης εργασίες σε μεγάλες ΙΤ εταιρείες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόADMIN
Ακολουθήστε
Λάτρης της δημοσιογραφίας, των αγορών και του κόσμου των επιχειρήσεων. Θεωρείται - επίσης - λάτρης της τεχνολογίας, ενώ ήταν αυτός που πρώτος μίλησε στην Ελλάδα για τις εταιρείες Startup. Τελευταία ασχολείται - φανατικά - με το τρίαθλο. Φυσικά και επικεφαλής του StartupperGr.