Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Twitter Blue: Η συνδρομητική υπηρεσία επιστρέφει ανανεωμένη και…ακριβότερη!

Οι χρήστες iOS καλούνται να πληρώσουν πιο ακριβά τη συνδρομή

Επιστρέφει από αύριο(12/12) η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue, ωστόσο αυτή τη φορά περιλαμβάνει πολλές αλλαγές, ειδικά για τους χρήστες IOS. Πιο συγκεκριμένα το Twitter ανακοίνωσε ότι ενεργοποιεί ξανά τη Δευτέρα την ανανεωμένη έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας, με την οποία πιστοποιείται η επαλήθευση λογαριασμού.

Οι χρήστες iOS θα πληρώσουν ακριβότερα τη συνδρομή, όπως ενημέρωσε η Twitter Inc χθες Σάββατο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την εταιρεία οι χρήστες καλούνται να πληρώσουν 8 δολάρια το μήνα μέσω του web, αλλά 11 δολάρια το μήνα μέσω Apple iOS.

Η ανανεωμένη υπηρεσία Twitter Blue θα επιτρέπει στους συνδρομητές να επεξεργάζονται αναρτήσεις τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάζουν βίντεο 1080p και να λαμβάνουν τη γνωστή σε όλους πλέον μπλε ένδειξη επαλήθευσης του λογαριασμού τους.

Η διεύθυνση του Twitter δεν εξήγησε για ποιον λόγο οι χρήστες iOS θα χρεωθούν ακριβότερα από τους υπόλοιπους, αλλά υπήρξαν αναφορές στα μέσα ενημέρωσης ότι η εταιρεία αναζητούσε τρόπους για να αντισταθμίσει την προμήθεια που χρεώνει η Apple στο App Store της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις