Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Instagram: Ήρθαν τα Candid Stories για να μοιράζεστε τις αληθινές σας στιγμές

Η νέα προσθήκη θυμίζει πολύ την εφαρμογή «BeReal» του TikTok

Στα βήματα του TikTok κινείται η Meta, καθώς ανακοίνωσε την έλευση των «Candid Stories» στο Instagram. Η νέα προσθήκη θυμίζει πολύ την εφαρμογή «BeReal», η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο TikTok. Με τα Candid Stories, οι χρήστες μπορούν μία φορά την ημέρα να μοιράζονται μία φωτογραφία, η οποία θα απεικονίζει το τι κάνουν εκείνη τη στιγμή της ειδοποίησης, με ενεργοποιημένη την πίσω και τη selfie κάμερα. Μοιραζόμενοι μία «ειλικρινή στιγμή» της καθημερινότητάς τους, οι χρήστες θα μπορούν να δουν και τις υπόλοιπες Candid Stories των φίλων τους.

Βασικός στόχος της λειτουργίας είναι οι χρήστες να αποκτήσουν μία πιο αυθεντική εμπειρία στο Instagram, χωρίς στημένες φωτογραφίες, επιμελημένο περιβάλλον ή φίλτρα.

Τα Candid Stories ξεκινούν από σήμερα στη Νότια Αφρική και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Συγχρόνως, το Instagram εισάγει το χαρακτηριστικό «Notes» με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν status update στο προφίλ τους στα μηνύματα, χρησιμοποιώντας έως και 60 χαρακτήρες. Ακόμα, η Meta εισάγει και τα «Group Profiles», δίνοντας σε μία ομάδα φίλων τη δυνατότητα να δημιουργήσει κοινά προφίλ Instagram με πολλαπλούς χρήστες.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις