Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έρχεται το Apple Pencil τρίτης γενιάς

Η εταιρεία κατέθεσε πρόσφατα αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για έναν νέο οπτικό αισθητήρα που θα χρησιμοποιηθεί στην πιο εξελιγμένη μορφή του εξαρτήματος

Μια νέα, πιο εξελιγμένη μορφή του Apple Pencil, ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Apple αρκετά χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το με το Patently Apple, η εταιρεία κατέθεσε πρόσφατα αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό US 20220413636 A1 στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ για έναν νέο οπτικό αισθητήρα που θα χρησιμοποιηθεί με το Apple Pencil επόμενης γενιάς.

Χάρη στον νέο αισθητήρα το μολύβι θα μπορεί να αντιγράψει την υφή και το χρώμα που βρίσκεται στην επιφάνεια ενός αντικειμένου. Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει ασύρματα αυτά τα δεδομένα σε φορητό υπολογιστή, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα πρόγραμμα σχεδίασης.

Το νέο Apple Pencil θα περιέχει έναν αισθητήρα φωτός και έναν πομπό φωτός, οι οποίοι θα επιτρέπουν στη συσκευή να προσδιορίσει το χρώμα και την υφή μιας επιφάνειας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις