Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινάει το Leaders Academy της Startup Pathways!

Τώρα μπορείς να εμπνέεις και να καθοδηγείς την ομάδα σου ως πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ!

Δήλωσε συμμετοχή στο εντατικό 2-day Leaders Academy που έρχεται τον Φεβρουάριο από την Startup Pathways, για να αναπτύξεις τα δικά σου αυθεντικά leadership skills, μέσα από καινοτόμα εργαλεία, interactive διαλόγους και fireside chats με senior HR στελέχη της αγοράς.

Το Leaders Academy είναι ιδανικό για σένα αν:

> Επιζητάς να καθοδηγείς και να εμπνέεις την ομάδα σου με το όραμά σου ως ηγέτης, αλλά δεν ξέρεις πώς να το μεταδίδεις σωστά.

> Θέλεις να βελτιώσεις τη δέσμευση, τη κινητοποίηση και τα αποτελέσματα της ομάδας σου χρησιμοποιώντας εργαλεία και μηχανισμούς με επιστημονική βάση.

> Αισθάνεσαι άβολα όταν πρέπει να δώσεις feedback, να ανακοινώσεις μεγάλες αλλαγές, να διαχειριστείς αντιρρήσεις και εντάσεις
στην ομάδα σου.

> Πιστεύεις πώς το personal brand σου ως ηγέτης χρειάζεται ένα δομημένο action plan που να εστιάζει στις αξίες σου, τα δυνατά
σου σημεία και τον αυθεντικό εαυτό σου.

Διάρκεια: 2-μερο, 16 ώρες (8h / day)
Πότε: 10-11 Φεβρουαρίου 2023
Κόστος: 750€ / άτομο (+ΦΠΑ)
Αριθμός Συμμετεχόντων: 15
Προφίλ Συμμετεχόντων: Επιχειρηματίες, Corporate & Agency Managers.

Ενότητες:
1. Αποτελεσματικοί μηχανισμοί επικοινωνίας
2. Από το team management στο team engagement
3. Δημιουργία feedback culture στην ομάδα
4. Ανακοίνωση μεγάλων αλλαγών & χειρισμός αντιδράσεων
5. Δημιουργία προσωπικού leadership brand
Δηλώσεις συμμετοχής: www.startup-pathways.com/leaders-academy

Λίγα λόγια για την STARTUP PATHWAYS

Όραμά μας είναι χτίσουμε το οικοσύστημα όπου startup και corporate επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν, μαθαίνουν και αναπτύσσονται μαζί.

Στη Startup Pathways εξειδικευόμαστε στην εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών και corporate manager σε θέματα όπως η ηγεσία στην επιχειρηματικότητα, η διαχείρισης ομάδας, τα εργαλεία καινοτομίας και βιωσιμότητας, οι σύγχρονες πρακτικές HR, και το αυθεντικό personal branding.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους, καταξιωμένους και πιστοποιημένους senior trainers και coaches, που φέρνουν το corporate knowhow στον χώρο της καινοτομίας.

Το Leaders Academy ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018, και μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει 3 κύκλους εργασιών, ενώ το έχουν εμπιστευτεί πάνω από 45 κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Είπαν για την Leaders Academy

“Το Leaders Academy άλλαξε την ζωή μου, και κυριολεκτικά, την οπτική μου στα πράγματα. Κατανοώ βαθύτατα το πόσο πολύ (και γιατί!) ένας CEO μιας εταιρείας
χρειάζεται έμπνευση, σημαντική γνώση από προοδευτικά μέσα και στελέχη της αγοράς, και συμβουλευτική για το τι έρχεται στο επόμενο βήμα της ανάπτυξης. Για αυτό, χρειάζεται να ανήκει σε μία ομάδα από ομοιδέατες-φίλους, όπου να μπορεί να μοιράζεται σκέψεις, προβληματισμούς
και εμπειρίες –, αυτό ήταν το Leaders Academy για μένα!”.
Βάλια Παπαδημητρίου, Founder & CEO Deva, 2 times 40under40

Startupper Exclusive BONUS:

Πες μας πως έμαθες για το Leaders Academy από το Startupper Magazine, και κέρδισε 4 ώρες 1:1 coaching sessions.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις