Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Από το…brooqLy στον Αριστοτέλη!

O Νίκος Ιωάννου, Co-founder της brooqLy και της Drops Smart Hubs, ο Βαγγέλης Γράσσος, Co-Founder και CEO της Oxygen Pelatologio, η Βιολέτα Ξανθούλη, Co-founder και COO στη WeRedd και η Βίκυ Ευαγγελίου, Founder της MARKETING LEAD και του VSN Hub στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL Ο Γιάννης Διονάτος θα συζητήσει με τον Νίκο Ιωάννου πώς από μια τοπική εφαρμογή για παραγγελία φαγητού στη Πάτρα, μεταμορφώθηκε στο delivery.gr και μια ιστορία επιτυχίας για το ελληνικό οικοσύστημα Startups. Στην ενδιαφέρουσα συνομιλία ο Νίκος Ιωάννου αποκαλύπτει επίσης τις επόμενες επενδυτικές και επιχειρηματικές του προσπάθειες μια και είναι Co-founder της brooqLy και της Drops Smart Hubs μεταξύ άλλων.

Επίσης θα γνωρίσουμε τον Βαγγέλη Γράσσο, Co-Founder και CEO της Oxygen Pelatologio για να μας πει πώς μια παρέα προγραμματιστών δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές εταιρείες στην Ελλάδα.

Η Βιολέτα Ξανθούλη, ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του μάρκετινγκ και δούλεψε για 20 χρόνια σε διάφορες εμπορικές και marketing θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Microsoft και η Xerox, ενώ έχει αναλάβει στην ευθύνη της και εκτεταμένες περιοχές όπως το EMEA (Europe, Middle East & Africa) και η CEE (Central & Eastern Europe). Σήμερα είναι co-founder & COO στη WeRedd, μία συμβουλευτική εταιρεία νέας γενιάς που βοηθά επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ανθρώπων τους.

Τέλος, η Βίκυ Ευαγγελίου, Founder της MARKETING LEAD και του VSN Hub θα μας εξηγήσει πώς συνδέεται ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης με τους CEO σε μεγάλες επιχειρήσεις και Startups.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις