Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: FemΤech και ένα «ταξίδι» επιχειρηματικότητας από τη Γαλλία έως την…Νάξο!

Η Τζίνα Τιριακίδου του Vivian Lab, ο Jerome Bajou της CaptainBook.io, ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος της Petexplorer, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου των Startup Pathways & Business Pathways και η Σουζάνα Θεοδωρίδου της Startup Pathways στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL!

Η γυναικεία ενδυνάμωση είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους έντονα. Σίγουρα σε πολλούς άλλους τομείς έχουν επιτευχθεί πράγματι σημαντικά βήματα προόδου. Ωστόσο, σε θέματα που αφορούν τη γυναικεία υγεία και σεξουαλικότητα υπάρχουν ακόμα στερεότυπα, ταμπού και προβλήματα που εμποδίζουν την πρόσβαση των γυναικών στη σωστή περίθαλψη.

Έτσι λοιπόν στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL θα μιλήσουμε για FemTech με την Τζίνα Τιριακίδου, Founder του Vivian Lab, της Startup που έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες μια γυναίκας σε οποιαδήποτε φάση της ζωής της, από την εφηβεία μέχρι την εμμηνόπαυση και μετά.

Επίσης, συνεχώς ακούμε για το brain drain και τους Έλληνες που ξεκινούν το επιχειρηματικό τους «ταξίδι» στο εξωτερικό. Όμως πόσες φορές άραγε ακούμε για ξένους επιχειρηματίες που ξεκίνησαν μια Startup στην Ελλάδα; Στο νέο επεισόδιο του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε έναν Γάλλο επιχειρηματία που αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του Startup στο πανέμορφο νησί της Νάξου. Ο λόγος για τον Jerome Bajou, CEO και Co-Founder της CaptainBook.io, μιας από τις πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες διαχείρισης κρατήσεων στην αγορά.

Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε τον Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο, Founder και CEO της Petexplorer, ενός πρωτοποριακού online marketplace που συνδέει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων με ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου της φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Πρόκειται για μια μεγάλη κοινότητα όπου οι κτηνίατροι, εκπαιδευτές, pet groomers και πολλοί ακόμα επαγγελματίες μπορούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους, τους τομείς εξειδίκευσής τους και ακόμη και να μοιραστούν φωτογραφίες από τον χώρο τους για να συνδεθούν με πιθανούς πελάτες.

Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, Co-Founder, Startup Pathways & Business Pathways, Senior Coach and Managing Director, Business Pathways και η Σουζάνα Θεοδωρίδου, Managing Director, Startup Pathways θα μας μιλήσουν το επερχόμενο HR Scaleup Summit που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου HR Scaleup Summit, το πιο πρωτοποριακό και progressive συνέδριο για HR Professionals και CEOs από τη Startup Pathways, επιστέφει στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, με platinum χορηγό την Workable. Πρόκειται για ένα event που δίνει τη δυνατότητα να δικτυωθείτε με 400+ κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο του HR και CEOs, ενώ στη σκηνή του συνεδρίου θα αναλυθούν με πρακτικότητα θέματα όπως σχέσεις CEO και HR, δημιουργία εταιρικής κουλτούρας καθώς μεγαλώνει μία εταιρεία, σύγχρονες τεχνικές για talent acquisition, τα πάντα για τη νέα Ψηφιακή Κάρτα, και πολλά άλλα.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

 

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

 

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις