Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Δείτε ποιος θα είναι ο επόμενος ελληνικός «μονόκερος»

Η Χρυσάνθη Βακλά της Susten, ο Παναγιώτης Καρακίτσιος της Geomiso, ο Mike Konstantinidis της ZeroNorth και ο Σπύρος Αγοργιανίτης της Realiscape στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς βλέπουμε όλο και περισσότερες Startups να φλερτάρουν με το κλειστό κλαμπ των «μονόκερων». Έτσι λοιπόν, στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL θα γνωρίσουμε μια εταιρεία που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ο επόμενος ελληνικός «μονόκερος». Ο λόγος για την Geomiso, η οποία έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό λογισμικό παγκόσμιας εμβέλειας.

Μαζί μας θα έχουμε τον Founder και CEO της εταιρείας, Παναγιώτη Καρακίτσιο, ο οποίος θα μας μιλήσει για το πως οι λύσεις της Geomiso αλλάζουν τη ζωή των μηχανικών.

Ακόμα, θα γνωρίσουμε μια εταιρεία από την Πάτρα που «θωρακίζει» άμυνα της χώρας μας με «σύμμαχο» το VR. Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Αγοργιανίτης, ιδρυτής και CEO της Realiscape, θα μας παρουσιάσει τα συστήματα προσομοιωτών επόμενης γενιάς, τα οποία αποτελούν το next big thing της αμυντικής βιομηχανίας.

Στη συνέχεια, μια Ελληνίδα της διασποράς, η Χρυσάνθη Βακλά, θα μας μιλήσει για το πως άφησε την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα της στις πολυεθνικές για να συνεργαστεί με τον επιχειρηματία David Herne και να ιδρύσουν τη Susten, ένα VC που ειδικεύεται στις «πράσινες» Startups.

Τέλος, ο Mike Konstantinidis, Managing Director, Vessel Optimisation, θα μας αποκαλύψει τα σχέδια της ZeroNorth, η οποία αποτελεί ηγετική δύναμη στη ναυτιλιακή τεχνολογία, για την ελληνική αγορά.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις