Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μ-STAT: Υποδέχτηκε τη Rakuten Viber σε ένα Exclusive Event

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη από επιχειρήσεις του πελατολογίου M-STAT που κάνουν χρήση των υπηρεσιών Viber Business Messaging.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στις 23 Ιανουαρίου 2023 ένα ξεχωριστό Event που απευθυνόταν αποκλειστικά σε συνεργάτες της Μ-STAT. Το Εvent διοργανώθηκε από την M-STAT και την Rakuten Viber.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη από επιχειρήσεις του πελατολογίου M-STAT που κάνουν χρήση των υπηρεσιών Viber Business Messaging. Oι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρώτοι, από υψηλόβαθμα και εξειδικευμένα στελέχη της Viber, για τις εξελίξεις και τις αναβαθμίσεις στο Viber Business Messaging.

Ποια είναι η M-STAT

Η M-STAT είναι για πάνω από 20 χρόνια messaging provider και από τους πρώτους Global Partners -από το 2017- της Rakuten Viber για την υπηρεσία Viber ΒΜ.

Με εξειδίκευση σε Mobile Business Messaging Services και Native Applications, προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας και καινοτόμες υπηρεσίες σε εταιρείες και brands που θέλουν να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό τους.

Στον τομέα του Business Messaging, έχει υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση παρέχοντας μια πρωτοποριακή Omni messaging platform που παρέχει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας όπως: SMS, Viber, E-mail, Push Notifications, RCS και Chatbots. Οι υπηρεσίες μηνυμάτων έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από το εξειδικευμένο μας τμήμα R&D.

Η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο, σε συνδυασμό με την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών συμβάλλει έμπρακτα στα γρήγορα αντανακλαστικά που απαντούν άμεσα και αποτελεσματικά στις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις