Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εθνική Τράπεζα και Mastercard: Στέλνουν 6 τυχερούς στο Παρίσι

Το «μυστικό» για τη διεκδίκηση του ταξιδιού είναι η χρήση των πιστωτικών καρτών Mastercard της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές συναλλαγές

Το όνειρο κάθε οικογένειας να βρεθεί στην παραμυθένια Disneyland Paris, σε μια εποχή όπου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι εορτασμοί για τα 30 χρόνια λειτουργίας της, κάνουν πραγματικότητα η Εθνική Τράπεζα και η Mastercard.

Το «μυστικό» για τη διεκδίκηση του ταξιδιού είναι η χρήση των πιστωτικών καρτών Mastercard της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές συναλλαγές από τις 6 Φεβρουαρίου έως και τις 26 Μαρτίου 2023, που έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοχοί τους να κερδίζουν αυτόματα συμμετοχές στην κλήρωση για την Disneyland Paris, με την κάθε συναλλαγή μάλιστα να ισοδυναμεί και με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα αναδείξει 6 νικητές που θα έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν την επέτειο των 30 χρόνων της Disneyland Paris από κοντά, και να κάνουν το μαγικό αυτό ταξίδι πραγματικότητα. Μαζί με τους αγαπημένους τους, την οικογένειά τους ή τους φίλους τους, οι έξι τυχεροί θα ταξιδέψουν δωρεάν στην Disneyland Paris για 3 ημέρες, με καθημερινά εισιτήρια εισόδου στα θεματικά πάρκα και διαμονή στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel.

Οι εμπειρίες όμως, για εκείνους που θα βρεθούν στην Disneyland Paris με την βοήθεια της τύχης και την χρήση των πιστωτικών καρτών Mastercard της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές τους συναλλαγές, δεν σταματούν εδώ. Oι τυχεροί θα λάβουν επιπλέον εισιτήριο για τις εκδηλώσεις του εορτασμού της 30ης επετείου, καθώς και κουπόνια συνολικής αξίας 820 ευρώ για αγορές στα καταστήματα της Disneyland Paris. Αποκτώντας με τον τρόπο αυτό την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους ήρωες της Disney, που έχουν αγαπήσει από τις οθόνες και τα περιοδικά.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται, καθώς αναμνηστικά δώρα θα περιμένουν όλους τους τυχερούς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μαζί με μία πρόσκληση από τον ίδιο τον Μπάτλερ του Μίκυ για μια ξεχωριστή εμπειρία στο Salon Mickey την επόμενη μέρα, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, ενώ θα ακολουθήσουν μοναδικές δραστηριότητες, φωτογραφίες και show.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό που ανοίγει το δρόμο για το Παρίσι και τον μαγικό κόσμο της Disney, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις