Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινούν τα Meetups στο Brainzone, το νέο Innovation Hub της Deloitte στην Πάτρα 

Έξι workshops θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Μαρτίου έως τις 25 Μαΐου

 

Η Deloitte διοργανώνει για πρώτη φορά τα Μeetups, μία σειρά από physical workshops, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και της ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων για επιχειρήσεις.

Απευθύνονται σε φοιτητές, αποφοίτους και νέους επιχειρηματίες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξασκηθούν πάνω σε πραγματικά case studies, να μάθουν για τις εφαρμογές των τεχνολογιών στην πραγματική αγορά και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, ερχόμενοι σε επαφή με επαγγελματίες από διάφορους κλάδους της οικονομίας και του επιχειρείν.

Τα Meetups θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Μαρτίου έως τις 25 Μαΐου στο Brainzone, το νέο Innovation Hub της Deloitte στα καινούρια γραφεία της εταιρείας στην Πάτρα. Το Brainzone είναι ένα hub καινοτομίας που στόχο έχει να αποτελέσει σημείο συνάντησης και αναφοράς του οικοσυστήματος καινοτομίας της πόλης. Αποσκοπεί στην επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων, παρέχοντας τον χώρο και δίνοντας πρόσβαση σε πόρους και σε μια σειρά από σημαντικές υποστηρικτικές υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Τα Meetups είναι έξι στον αριθμό και περιλαμβάνουν τις παρακάτω tech ενότητες με θεματολογία που αφορά άμεσα το οικοσύστημα των startups και των επιχειρήσεων:

• From Ηardware Ιnfrastructure to Ιnfrastructure as a Service: Be a Kubernetes
• Gamification, Collaboration, and Innovation: Key Principles and Tools
• Digital transformation for SMEs
• AR/VR Development with Unity
• AI & Data Analytics
• Inclusive Digital World: Achieving accessibility in Web, Games & Apps

Τα Meetups διοργανώνονται από την Deloitte σε συνεργασία με εταιρείες του τοπικού οικοσυστήματος, όπως οι PaperGo, CollegeLink, Vongrid, InterMediaKT, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πάτρα και θα πραγματοποιούνται ανά 15ήμερο ως τις 25 Μαΐου με ημερομηνία έναρξης την 23η Μαρτίου. Θα διεξαχθούν στα ελληνικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις θεματικές που θέλουν να παρακολουθήσουν εδώ.

Η Κατερίνα Γλαβά, Partner στο τμήμα Consulting της Deloitte σημείωσε: «Τα Meetups αποτελούν μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο της δέσμευσης της Deloitte να συμβάλει έμπρακτα στην ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους φοιτητές, τους αποφοίτους και τους νέους επιχειρηματίες του τοπικού οικοσυστήματος, αλλά και ευρύτερα όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν, να κάνουν το επόμενο βήμα, να μετουσιώσουν μία καινοτόμο ιδέα σε επιχειρηματικό πλάνο, και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, υιοθετώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις και τάσεις της αγοράς».

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και τις 21 Μαρτίου για τα πρώτα δύο Meetups, ενώ κατά τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις εγγραφές και τη διοργάνωση των Meetups στο Brainzone βρίσκονται εδώ: https://www2.deloitte.com/gr/en/events/Event-Listing/2023/meetups-at-patras.html

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις