Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Binance: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο Meetup στη Θεσσαλονίκη

Βασικό θέμα του Meetup ήταν οι πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο των crypto και τη στρατηγική της εταιρείας για το 2023

Η Binance, ο πάροχος υποδομής οικοσυστημάτων blockchain και κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, διοργάνωσε το πρώτο της Community Meetup στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο των crypto και τη στρατηγική της Binance για το 2023.

Τα Binance Meetups είναι τοπικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την κοινότητα για λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, εμπόρους, επενδυτές και όσους ακόμη ενδιαφέρονται για την τεχνολογία blockchain. Τα Meetups πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και χρησιμεύουν ως πλατφόρμα για άτομα που συναντώνται και δικτυώνονται, μοιράζονται γνώσεις και μαθαίνουν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του blockchain και των κρυπτονομισμάτων.

Κατά τη διάρκεια του Meetup στη Θεσσαλονίκη, ο Ανδρέας Βλάχος, Growth Manager της Binance σε Ελλάδα και Κύπρο, αναφέρθηκε στη στρατηγική της εταιρείας για το 2023 που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση και την ασφάλεια των χρηστών, δηλώνοντας: «Στην Binance, προετοιμαζόμαστε για την εποχή του Web3. Ο στόχος της Binance είναι να καταστεί ο πάροχος υποδομής στο οικοσύστημα του blockchain για το ευρύ κοινό. Θεωρούμε τα κρυπτονομίσματα, ως ένα θεμελιώδες μέσο για την προώθηση της ελευθερίας του χρήματος. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε σκληρά για να προωθήσουμε την υιοθέτηση της τεχνολογίας. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας συμβάλλουν σε αυτόν τον στόχο και η εστίαση στον χρήστη είναι ο βασικός μας σκοπός».

Επιπλέον, παρουσιάσεις ακολούθησαν αναφορικά με την αποκεντροποιημένη υπηρεσία Trust Wallet και τα οφέλη της, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στιγμή της συνάντησης ήταν η ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Binance Angels απάντησαν σε ερωτήσεις και έλυσαν τις απορίες των παρευρισκομένων αναφορικά με όλες τις εξελίξεις στον κλάδο του blockchain. Ο Θεόδωρος Χαϊκάλης, Engineering Manager στη Mysten Labs μίλησε για τις προϋποθέσεις ένταξης στο Web 3.0 Ecosystem και κατόπιν οι κύριοι Ανδρέας Βλάχος και Μαρίνος Θεμιστοκλέους, διευθυντής στο Institute For the Future (IFF) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, απάντησαν σε ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον των NFTs και του Metaverse.

Με την ολοκλήρωση του Meetup, όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να δικτυωθούν με άλλα μέλη της κρυπτοκοινότητας και φυσικά να λάβουν αναμνηστικά δώρα όπως, Binance hoodies και t-shirts.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις