Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

NetSquare και F5 Networks: Στρατηγική συνεργασία για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εφαρμογών Multicloud

Η συνεργασία μεταξύ της NetSquare και της F5 προσφέρει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες και τεχνογνωσία στις υπηρεσίες εφαρμογών, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

 

Η F5 Networks και η NetSquare ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την παροχή υπηρεσιών εφαρμογών multicloud στην Ελλάδα. Η NetSquare είναι πλέον ο αξιόπιστος συνεργάτης της F5 στην Ελλάδα, προσφέροντας ταχύτερες, πιο έξυπνες και ασφαλέστερες multicloud application λύσεις στην ελληνική αγορά.

Η συνεργασία μεταξύ της NetSquare και της F5 προσφέρει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες και τεχνογνωσία στις υπηρεσίες εφαρμογών, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Η βαθιά κατανόηση της ελληνικής αγοράς από την NetSquare, σε συνδυασμό με την παγκόσμια ηγετική θέση της F5 για την ασφάλεια, την ευελιξία και τις επιδόσεις των εφαρμογών των τελικών πελατών, έχουν σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη πρόσβαση σε καινοτόμες, πρωτοποριακές λύσεις και σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

«Όλοι εμείς, στην ομάδα της NetSquare είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την F5 για την προσφορά προηγμένων υπηρεσιών εφαρμογών multicloud στην Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Σταματούκος, Executive Director της NetSquare. «Η συνεργασία μας θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα να επιτύχουν τους στόχους ψηφιακού μετασχηματισμού με ταχύτερες, ασφαλέστερες και πιο έξυπνες λύσεις».

Ο Άγγελος Δομέτιος, Named Account Manager της F5, πρόσθεσε: «Η F5 είναι περήφανη που συνεργάζεται με τη NetSquare, ηγέτη στην ελληνική αγορά. Η κοινή μας τεχνογνωσία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες να αναπτύσσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα multicloud εφαρμογές».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις