Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BAT Hellas: Απέσπασε δύο βραβεία στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2023»

Η διπλή αυτή αναγνώριση επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία, στην αριστεία και στην ποιότητα.

Δύο σημαντικά βραβεία κατέκτησε η BAT Hellas στον καταξιωμένο και διεθνούς κύρους θεσμό αναγνώρισης της καινοτομίας καταναλωτικών προϊόντων «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2023. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse, διακρίθηκαν συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία και καινοτομία.

Η διπλή αυτή αναγνώριση επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία, στην αριστεία και στην ποιότητα και έρχεται ως αποτέλεσμα της ανεξάρτητης έρευνας καταναλωτών που διεξήγαγε η Circana στο πλαίσιο του διεθνούς θεσμού, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 καταναλωτών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BAT Hellas, Vitalii Kochenko, είπε: «Στην BAT Hellas, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας για τους καταναλωτές μας. Αυτή η διπλή διάκριση μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη την ουσιαστική και μακροχρόνια δέσμευση του Ομίλου μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα Καλύτερο Αύριο για τους ενήλικες καταναλωτές».

Πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο έτος που το προϊόν ατμίσματος της BAT αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία του. Παράλληλα, η διάκριση του συστήματος θέρμανσης καπνού της ΒΑΤ επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι συνεχόμενες βραβεύσεις αποτελούν σημαντικό σημείο αναφοράς και ενδυναμώνουν τη σταθερή και δυναμική παρουσία του Ομίλου στην Ελλάδα στις νέες κατηγορίες προϊόντων, συνεχίζοντας τη διαρκή συμβολή στην ελληνική οικονομία και κοινωνία με άξονα την επιστήμη και την τεχνολογία.

Η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία έχει επιλέξει την Ελλάδα για ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο με άξονα την υψηλή τεχνολογία του προϊόντος θέρμανσης καπνού glo και του προϊόντος ατμίσματος Vuse. Ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις