Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Softweb ξεχώρισε στις Ημέρες Καριέρας του Deree

Την εταιρεία εκπροσώπησε ο CEO, Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, και ο Commercial Director, Χατζηγεωργίου Δημήτρης, όπου βοήθησαν τα νέα εν δυνάμει στελέχη να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Softweb στην εκδήλωση 47th Career Days του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Deree, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Softweb «ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για την εταιρεία, καθώς συνδέθηκε με πολλούς νέους ταλαντούχους επαγγελματίες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την καινοτομία και την ανάπτυξη λογισμικού.

Τα στελέχη της εταιρείας δηλώνουν ενθουσιασμένα που γνώρισαν τόσους φιλόδοξους φοιτητές και αποφοίτους και ανυπομονούν να ενσωματώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στην αναπτυσσόμενη ομάδα της Softweb»!

Τη Softweb εκπροσώπησε ο CEO, Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, και ο Commercial Director, Χατζηγεωργίου Δημήτρης, όπου με σωστή καθοδήγηση, βοήθησαν τα νέα εν δυνάμει στελέχη να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις