Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Grant Thornton – ΕΚΠΑ: Δεύτερος κύκλος για το πρόγραμμα Διαχείρισης Κινδύνων 

Ο δεύτερος κύκλος προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως και τις 04/05/2023.

Σε μία περίοδο που οι επιχειρήσεις πρέπει να προετοιμάζονται για ένα απαιτητικό μέλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από περιβαλλοντικές, γεωπολιτικές, τεχνολογικές και ρυθμιστικές εξελίξεις, και τα στελέχη τους να είναι πλήρως ενημερωμένα για τις εξελίξεις αυτές, το τμήμα Environmental, Social, Governance, Risk & Compliance (ESGRC) της Grant Thornton, έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου κύκλου συνεχίζει τη συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Διαχείριση Κινδύνων και το Κέντρο Μελετών & Εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για το «Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Διαχείριση Κινδύνων».

Το πρόγραμμα καλείται να καλύψει το εκπαιδευτικό κενό που υφίσταται στην αγορά αναφορικά με τα θέματα Διαχείρισης Κινδύνων, τα οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη σημασία μετά την ψήφιση του ν.4760/2020 για την Εταιρική Διακυβέρνηση. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος αναλύονται τα τρέχοντα θέματα της αγοράς μέσα από πρακτικά παραδείγματα που μεταδίδουν με σαφή και κατανοητό τρόπο οι εισηγητές του Προγράμματος, ανάμεσα στους οποίους ανήκουν και τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη του τμήματος ESGRC κα Ελευθερία Σπυρίδωνος, κ. Δημήτρης Βραχωρίτης, κ.Τριαντάφυλλος Σαραφίδης, κα Ξανθίππη Ζώταλη και κ. Ηρακλής Τριανταφυλλίδης, υπό τον συντονισμό και καθοδήγηση της κας Αθηνάς Μουστάκη, Partner & Head of ESGRC.

Ο δεύτερος κύκλος προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως και τις 04/05/2023.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις