Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία BOX NOW και eBay – Τα ελληνικά eshops απογειώνονται

Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών eshops.

Μια νέα σημαντική συνεργασία εγκαινιάζει η BOX NOW. Συγκεκριμένα προχωράει σε συνεργασία με τον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου, την eBay. Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών eshops. Τώρα, τα ελληνικά eshops θα μπορούν να δέχονται παραγγελίες από όλο τον κόσμο μέσω του marketplace της eBay.

Η eBay επέλεξε την BOX NOW ως στρατηγικό συνεργάτη και ως ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Lockers στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η BOX NOW ως logistics partner θα παρέχει λύσεις στην συλλογή και αποστολή των δεμάτων προς τον τελικό χρήστη του εξωτερικού.

Η συνεργασία, αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία και τις βέλτιστες πρακτικές που έχει αναδείξει με την συνεχή της ανάπτυξη και διεύρυνση της πελατειακής βάσης της η BOX NOW, εμπεριέχει και εκπαιδευτικά webinars που οι eBay και ΒΟΧ ΝΟW θα υλοποιήσουν από κοινού. Η κοινή εκπαιδευτική εμπειρία αναδεικνύει και τις δυνατότητες που η BOX NOW προσφέρει στους πελάτες της.

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις βασικές χώρες στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της eBay και ήδη χιλιάδες Έλληνες πωλητές αξιοποιούν τον απλοποιημένο τρόπο διαχείρισης των διεθνών πωλήσεών τους μέσα από την πλατφόρμα της. Εφαρμόζοντας το Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Growth Program) για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), αξίας χιλιάδων δολαρίων ανά συμμετέχοντα, η eBay παρέχει σε ελληνικές εταιρείες υποστήριξη για την επιχείρησή τους, ώστε να διαθέσουν τα προϊόντα τους σε πάνω από 133 εκατομμύρια αγοραστές παγκοσμίως, σε 190 αγορές.

Οι ΜμΕ που επιθυμούν να εγγραφούν στο κοινό πρόγραμμα μπορούν να το κάνουν σε αυτό τον σύνδεσμο

Η ΒΟΧ ΝΟW η «πράσινη» καινοτόμος startup η οποία εδώ και δύο χρόνια φέρνει νέα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους. Με διαθέσιμες περισσότερες από 50.000 θυρίδες πανελλαδικά και με πληθυσμιακή κάλυψη που προσεγγίζει το 90% προσφέρει τη δυνατότητα παραλαβής και αποστολής δεμάτων. Με τη BOX NOW «όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις