Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tech Academies – ManpowerGroup Ελλάδας: Ξεκινούν στις 29/5 τα lightning meetups 

Στις Tech Academies οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν τρίμηνα υπερεντατικά προγράμματα σπουδών σε τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, cybersecurity και data analytics, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων.

Έναν κύκλο online συναντήσεων ονόματι lightning meetups εγκαινιάζει η ManpowerGroup Ελλάδας προκειμένου οι Οργανισμοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους εκπαιδευόμενους των Tech Academies να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μετεκπαιδεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σε απόφοιτους STEM.

Οι ημίωρες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω Teams, αρχής γενομένης από τις 29 Μαΐου, οπότε οι Οργανισμοί που έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον θα γνωρίσουν τους συμμετέχοντες των Ακαδημιών, θα λάβουν τα βιογραφικά τους αλλά και τα GitHub links. Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τον κώδικα που έχουν παράξει οι εκπαιδευόμενοι και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη γενικότερη μέχρι στιγμής πρόοδό τους. Στόχος είναι οι Οργανισμοί να επιλέξουν αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στις ομάδες τους.

Παράλληλα, οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στους εκπαιδευόμενους τις Τεχνολογίες τους, τα έργα τους και την κουλτούρα τους γενικά.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις Tech Academies οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν τρίμηνα υπερεντατικά προγράμματα σπουδών σε τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, cybersecurity και data analytics, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων.

Ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε soft skills όπως επικοινωνία, συνεργασία και διάδραση με πελάτες και corporate δεξιότητες όπως δημιουργία παρουσιάσεων, απαραίτητες για την ένταξή σου σε μια ομάδα, και τέλος εκπονούν τελική εργασία αποφοίτησης εφαρμόζοντας όλα όσα διδάχτηκαν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις