Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γιώργος Πλατάνας – SeedBlink: Moderator στο European Business Angels Annual Congress 2023

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Enterprise Greece και το Eurobean Business Angels Network (EBAN), σε συνεργασία με τΗο HeBAN και με την υποστήριξη της BEYOND.

 

Ο Γιώργος Πλατάνας θα είναι ένας από τους moderators στο European Business Angels Annual Congress 2023 (EBAN 2023) που θα πραγματοποιηθεί από 24 ως 26 Μαΐου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Βελλίδειο) στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πλατάνας, ένα στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στους κλάδους της Ναυτιλίας, των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, των Startups και του Fundraising, θα συντονίσει το πάνελ με θέμα «Angel Investing alongside VC’s in CEE and SEE – A symbiotic investment formula or a necessity of troubled times?». Το session θα διεξαχθεί την πρώτη μέρα του συνεδρίου, 24/5/2023 από 10:00 ως 10:50. Στη συζήτηση θα συμμετέχει ως ομιλητής και ο κ. Andrei Dudoiu, Managing Partner & President BoD της SeedBlink.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Enterprise Greece και το Eurobean Business Angels Network (EBAN), σε συνεργασία με τΗο HeBAN και με την υποστήριξη της BEYOND. Αναμένεται δε να συγκεντρώσει εκατοντάδες επενδυτές πρώιμου σταδίου (early stage investors) από όλον τον κόσμο. Όσοι παρευρεθούν στο EBAN 2023 θα παρακολουθήσουν συζητήσεις για τη συνεργασία στο οικοσύστημα με επενδυτές από την Κεντρική και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική. Επίσης, θα ενημερωθούν για θέματα όπως, επενδύσεις σε DeepTech, έρευνα στην αγορά των startup, τις τελευταίες τάσεις angel investment, τη συμπερίληψη και τη διαφορετικότητα στο χώρο εργασίας, τις ποιοτικές εμπειρίες δικτύωσης, επενδυτικές στρατηγικές και τακτικές για angels το 2023. Τέλος, στο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν ειδικά workshops και roundtables, γκαλά και βραβεία για την αναγνώριση των ατόμων που ξεχώρισαν στη συγκεκριμένη κοινότητα, καθώς και έκθεση καινοτομίας με pitching events για startups από όλη την Ευρώπη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις