Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Interamerican: Οι λόγοι που αποτελεί το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Η Interamerican πέρα από τις οικονομικές παροχές, συνεχίζει να παρέχει καινοτόμα προνόμια και υπηρεσίες στους ανθρώπους της.

Η Interamerican, ένας κατεξοχήν ανθρωποκεντρικός Οργανισμός συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να επενδύει στους εργαζομένους της με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών, το οποίο καλύπτει την ποιότητα της ζωής τους και την ανάπτυξη της καριέρας τους.
Στον πυρήνα αυτού του προγράμματος υπήρξε η εκτεταμένη προσαρμογή των αποδοχών, η περαιτέρω βελτίωση του συστήματος επιβράβευσης της απόδοσης των ανθρώπων της και η ενίσχυση σε σημαντικό βαθμό των εργοδοτικών εισφορών προς το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του προσωπικού.
Η σημαντική αυτή επένδυση έφθασε στο ύψος των 4,88 εκατ. ευρώ για το 20222023 και αντανακλά τη σταθερή στρατηγική του Οργανισμού να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους της, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αφοσίωσή τους προς την Εταιρεία.
Η Interamerican πέρα από τις οικονομικές παροχές, συνεχίζει να παρέχει καινοτόμα προνόμια και υπηρεσίες στους ανθρώπους της. Συγκεκριμένα η Εταιρεία, όπως έχει ανακοινώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, υιοθέτησε το υβριδικό μοντέλο εργασίας, υποστηρίζοντας ενεργά την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει προγράμματα mentoring, που προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξη για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των εργαζομένων. Επιπρόσθετα προνόμια αποτελούν η εκτεταμένη άδεια μητρότητας στις νέες μητέρες και το Traineeship Program που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες σε νέους να ξεκινήσουν πετυχημένα τη σταδιοδρομία τους στην Interamerican.
Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας Δροσιά Καρδάση, δήλωσε: «Με το νέο πρόγραμμα επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό μας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα εκτίμησης, κινήτρων και αμοιβαίας επιτυχίας, ενισχύοντας την αίσθηση του ανήκειν και του κοινού σκοπού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι εργαζόμενοί μας είναι το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα και η συνεχής ανάπτυξη και ευημερία τους συμβάλλουν σημαντικά στη συνολική επιτυχία μας ως Οργανισμός».
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις