Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Convert Group: Εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας

Η δραστηριοποίηση της Convert Group σε αυτούς τους νέους κλάδους με ετήσιο παγκόσμιο €1.5 τρισ. στη διεθνή αγορά, σηματοδοτεί μία πολύ σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης για την εταιρεία

Η Convert Group, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των Data & Analytics στο ηλεκτρονικό και πλέον omni-channel εμπόριο, εισέρχεται δυναμικά στους κλάδους της Τεχνολογίας, Ψυχαγωγίας και Οικιακών Συσκευών με τις καινοτόμες λύσεις της. Η διείσδυσή της σε αυτόν τον κλάδο, μετά από 5 χρόνια δραστηριοποίησης στους κλάδους των Καταναλωτικών Αγαθών & Φαρμάκων (eGrocery & ePharmacy), αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη για την εταιρεία, ενώ παρέχει νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού της οικοσυστήματος.

Η Convert Group με την καινοτόμο πλατφόρμα της eRetail Suite, προσφέρει σε προμηθευτές των κατηγοριών Τεχνολογίας, Ψυχαγωγίας και Οικιακών Συσκευών real-time πρόσβαση σε δεδομένα λιανικών πωλήσεων, δεδομένα καλαθιού, πλοήγησης καταναλωτών και απόδοσης σε τζίρο ενεργειών marketing στους συνεργαζόμενους omni-channel εμπόρους. Η δραστηριοποίηση της Convert Group σε αυτούς τους νέους κλάδους με ετήσιο παγκόσμιο €1.5 τρισ. στη διεθνή αγορά, σηματοδοτεί μία πολύ σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης για την εταιρεία που ήδη έχει δραστηριότητα σε 21 χώρες σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Αφρική. Η αρχή έγινε με τη δημιουργία της υπηρεσίας “Public Insights” σε συνεργασία με τα Public, δίνοντας τη δυνατότητα σε πάνω από 500 προμηθευτές του Public Group να έχουν near real-time πρόσβαση στα δεδομένα 60 φυσικών καταστημάτων και στο αντίστοιχο eshop.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Convert Group, Ανδρέας Πετρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η διείσδυσή μας στους κλάδους τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας. Με τις πρωτοποριακές πλατφόρμες μας, στοχεύουμε να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας σε αυτό το ανταγωνιστικό εμπορικό περιβάλλον. Είμαστε σίγουροι ότι οι καινοτόμες -βασισμένες στη Τεχνητή Νοημοσύνη- τεχνολογίες που προσφέρουμε, θα επιτρέψουν σε διεθνείς Εμπόρους και τους Προμηθευτές τους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες του ψηφιακού και omni-channel προς όφελος των καταναλωτών».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις