Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mobile Technology: Ιδανικές λύσεις ρομποτικής για τη Zebra Technologies

Πρόκειται για λύσεις που διευκολύνουν τη διαχείριση των καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το έμψυχο δυναμικό των αποθηκών.

H Mobile Technology έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε ως Mobile Robotics Specialist Partner της Zebra Technologies. Αυτό σημαίνει ότι έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την πλήρη τεχνική υποστήριξη λύσεων που περιλαμβάνουν τα Αυτόνομα Ρομποτικά Συστήματα (AMR) της Zebra Fetch Robotics.

Πρόκειται για λύσεις που αυξάνουν σημαντικά την παραγωγικότητα, διευκολύνουν τη διαχείριση των καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το έμψυχο δυναμικό των αποθηκών και βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους.

Κατόπιν διεξοδικής έρευνας της διεθνούς αγοράς, η Mobile Technology επέλεξε τη λύση AMR της Zebra Fetch Robotics, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων ρομποτικών συστημάτων, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν αποτελεσματικά σε υφιστάμενες υποδομές και εγκαταστάσεις.

Ο Marcel Kars, Γενικός Διευθυντής του Global Τμήματος Robotics Automation της Zebra Technologies δήλωσε: «Η Mobile Technology ήταν ιδανική επιλογή για εμάς, γιατί είναι ήδη ένας επιτυχημένος Business Partner της Zebra στον τομέα AIDC. Έχει στο ενεργητικό της πωλήσεις εξοπλισμού σε 900+ αποθηκευτικούς χώρους και με την εμπειρία της θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς AMR στην Ελλάδα».

Ο Γενικός Διευθυντής της Zebra Technologies σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα Μάριος Δημακόπουλος, σχολίασε σχετικά: «Τόσο η Zebra, όσο και η Mobile Technology κατανοούν τις προκλήσεις και τις προσδοκίες που επικρατούν στον κλάδο της Αποθήκης στην Ελλάδα. Η συνεργασία μας οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες και υποστηρίζουμε τα πλάνα μετασχηματισμού και ανάπτυξης των πελατών μας, παρέχοντας την τεχνογνωσία και τις λύσεις που απαιτούνται για την υλοποίησή τους».

Από το 2003 μέχρι σήμερα, η Mobile Technology επενδύει στη συστηματική έρευνα και εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις αιχμής που μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες στα Logistics και στη Λιανική. Ήδη το 60% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα εμπιστεύονται σταθερά τη Mobile Technology, ενώ το πελατολόγιό της απαρτίζεται συνολικά από 3.600 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις