Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H πρώτη Εκθεση Smart Cities στο Ζάππειο Μέγαρο

Επίκεντρο της φετινή Έκθεσης είναι οι ψηφιακές τεχνολογίες, η αξιοποίηση των εφαρμογών πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών σε Πόλεις και Περιφέρειες.

Στις 16 και 17 Ιουνίου πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο η Εκθεση Smart Cities, με στόχο την ανάδειξη των τεχνολογιών, υπηρεσιών και υποδομών οι οποίες οδηγούν τις ελληνικές Πόλεις σε ένα νέο μοντέλο κοινωνικής

Επίκεντρο της φετινή Έκθεσης είναι οι ψηφιακές τεχνολογίες, η αξιοποίηση των εφαρμογών πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών σε Πόλεις και Περιφέρειες. Περισσότεροι από 80 Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, πάνω από 50 εταιρείες και Φορείς και χιλιάδες Επισκέπτες θα κάνουν το Ζάππειο Μέγαρο επίκεντρο των Ψηφιακών Πόλεων της Ελλάδας.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Smart Cities θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, από τους κ.κ Καθηγητή Σωκράτη Κάτσικα, υπηρεσιακό υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Μάκη Βορίδη, τ. υπουργό Εσωτερικών, Κυριάκο Πιερρακάκη, τ. υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων, Σταύρο Καφούνη, Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΑ.

Η Έκθεση Smart Cities τιμάται με την αιγίδα οκτώ υπουργείων και συγκεκριμένα των: Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ενέργειας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού, Υποδομών και Μεταφορών. Επίσης με την υποστήριξης της Ένωσης Περιφερειών, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων και κλαδικών Φορέων του τομέων των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις