Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Eurobank: Απέσπασε σημαντικές διακρίσεις για τις κορυφαίες υπηρεσίες της

Αναδείχθηκε Tράπεζα Επιλογής για τις Χρηματιστηριακές Εταιρείες ανάμεσα σε παρόχους υπηρεσιών θεματοφυλακής στις Αναδυόμενες Αγορές.

Η Eurobank απέσπασε σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στον τομέα των μετα-συναλλακτικών υπηρεσιών, καθώς αναδείχθηκε η Καλύτερη Τράπεζα Υποθεματοφυλακής (Best Sub-Custodian Bank) για το 2023 σε Ελλάδα & Κύπρο, από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance. Επίσης, αναδείχθηκε Tράπεζα Επιλογής για τις Χρηματιστηριακές Εταιρείες ανάμεσα σε παρόχους υπηρεσιών θεματοφυλακής στις Αναδυόμενες Αγορές (Broker Dealers’ Choice, Emerging Markets), από το περιοδικό Global Custodian, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως, στον συγκεκριμένο χώρο.

Η κορυφαία διάκριση της Eurobank ως η Καλύτερη Τράπεζα Υποθεματοφυλακής, αποτελεί την 17η διάκρισή της στην ελληνική αγορά από το 2006, από το Global Finance, καταδεικνύοντας τη διαχρονικά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της Τράπεζας στην ελληνική και την κυπριακή αγορά. Η συνεχής αυτή αναγνώριση επιβεβαιώνει την επιτυχημένη στρατηγική της Τράπεζας στην παροχή υψηλού επιπέδου, καινοτόμων μετα-συναλλακτικών υπηρεσιών, σε θεσμικούς και ιδιώτες πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Tο Global Finance αναδεικνύει, κάθε χρόνο, τις τράπεζες που παρουσίασαν κορυφαίες επιδόσεις στη βάση συγκεκριμένων πολυπαραγοντικών κριτηρίων, όπως, η σχέση με την πελατεία, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι τεχνολογικές πλατφόρμες, η ανταγωνιστική τιμολόγηση, η δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε σειρά κανονιστικών αλλαγών, η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών, καθώς και η γνώση του κανονιστικού πλαισίου και πρακτικών στην εκάστοτε αγορά.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της απονομής των Leaders in Custody Awards που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, το περιοδικό Global Custodian βράβευσε την Eurobank ως Broker Dealers’ Choice, Emerging Markets. Η συγκεκριμένη βράβευση, που εδραιώνει την Τράπεζα μεταξύ των κορυφαίων παρόχων μετα-συναλλακτικών υπηρεσιών, ήταν αποτέλεσμα της υψηλής βαθμολογίας που συγκέντρωσε η Eurobank από σημαντικό αριθμό θεσμικών πελατών, οι οποίοι την ανέδειξαν μεταξύ εγχώριων και ξένων κορυφαίων τραπεζών.

Η Εurobank προσφέρει ολοκληρωμένο φάσμα μετα-συναλλακτικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά –Clearing, Custody, Asset Servicing & Fund Administration– σε θεσμικούς και ιδιώτες πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες Θεματοφυλακής στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε αγορές εξωτερικού, σε ιδιώτες και σε θεσμικούς πελάτες, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, καθώς και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και εκδότριες εταιρείες του Χρηματιστήριου Αθηνών, διαχείριση ομολογιακών δανείων και υπηρεσίες μετοχολογίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις