Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cyprus Fintech Summit 2023: Το μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Το Cyprus Fintech Summit, κορυφαία διεθνή συνέδριο αφιερωμένο στο μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, πρόκειται να συγκεντρώσει κορυφαίους ομιλητές, fintech influencers, ιδρυτές startup , χρηματοοικονομικά στελέχη από την Κύπρο και όλο τον κόσμο.

Το Cyprus Fintech Summit 2023 συγκεντρώνει διεθνείς εμπειρογνώμονες για να εξερευνήσουν το μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Το Cyprus Fintech Summit, κορυφαία διεθνή συνέδριο αφιερωμένο στο μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, πρόκειται να συγκεντρώσει κορυφαίους ομιλητές, fintech influencers, ιδρυτές startup , χρηματοοικονομικά στελέχη από την Κύπρο και όλο τον κόσμο. Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση θα εμβαθύνει σε ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από το διεθνές και τοπικό τοπίο της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, τους κανονισμούς, τα δεδομένα, το απόρρητο, την οικονομική ένταξη με την χρήση τεχνολογίας, την κυβερνοασφάλεια στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, το blockchain και την τεχνητή νοημοσύνη.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε ζωντανές συνεδρίες, διαλείμματα δικτύωσης και να εξερευνήσουν την έκθεση, όλα σχεδιασμένα για να παρέχουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με ανατρεπτικές χρηματοοικονομικές τεχνολογίες. Η συνεχιζόμενη αναταραχή μεταξύ των παραδοσιακών τραπεζών και των καινοτόμων fintech εταιρείων συνεχίζεται. Τ

Το Cyprus Fintech Summit 2023 στοχεύει να απαντήσει καίρια ερωτήματα που προκύπτουν στη συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια ψηφιακή οικονομία και το χρηματοοικονομικό κλάδο.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με προσωπικότητες με επιρροή στον χρηματοοικονομικό κλάδο αλλα και την χρηματοοικονομική τεχνολογία όπως τον συνιδρυτή του FTS Group Mateo Rizzi, την fintech influencer Έφη Πυλαρινού, τον ιδρυτή της Future Farm Νεκτάριο Λιόλιο, τον Επικεφαλή Αναδυόμενης Τεχνολογίας στην Amazon Gavin Payne, τον Διευθύνων Σύμβουλο της BitPanda Lukas Enzersdorfer-Konrad, τον Chief BDO στη Microsoft Worldwide Financial Services Christian Sarafidis, τον Διευθύνων Σύμβουλο στο Banking Reports David Gyori και την Top 10 Global Thought Leader στο Fintech Conny Dorrestijn, τον ιδρυτή της Pacemakers Alessandro Hatami και πολλoύς άλλους αξιόλογους fintech επαγγελματίες.

Ο Ανδρέας Λειβαδιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της XValley Technologies, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, λέγοντας: “Αγαπάμε το fintech. Οι υπηρεσίες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας είναι ένας κλάδος που μεταμορφώνεται εκθετικά. Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που διοργανώνουμε το Cyprus Fintech Summit και προσκαλούμε όλους στον κλάδο να συμμετάσχουν. Οι νεοσύστατες εταιρείες Fintech προκαλούν σημαντικούς παίκτες του κλάδου δημιουργώντας ισχυρά, χρηστοκεντρικά προϊόντα που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση των πελατών και ενισχύουν τον χρηματοοικονομικό γραμματισμό. Στη XValley, έχουμε την τεχνογνωσία να υποστηρίξουμε οποιονδήποτε χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Ας δικτυωθούμε μαζί, να χτίσουμε μια κοινότητα και δημιουργήσουμε ένα ισχυρό κυπριακό οικοσύστημα Fintech».

Το Cyprus Fintech Summit 2023 θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και προσφέρει μια σειρά επιλογών εισιτηρίων για διάφορους προϋπολογισμούς, με εκπτωτικές τιμές διαθέσιμες μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου 2023 στη Λεμεσό και οι εγγραφές είναι ανοιχτές στη διεύθυνση https://cyprusfintechsummit.com/

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του συνεδρίου και συμμετάσχετε στις διαδικτυακές συζητήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #CFS2023 στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις