Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EPSILON NET: Πολλαπλές διακρίσεις  στα Cloud & Supply Chain Awards

Με τη συμμετοχή των θυγατρικών του εταιριών, Epsilon SingularLogic, Epsilon HR, Epsilon Hospitality και Epsilon CSA, o Όμιλος έλαβε συνολικά 3 GOLD και 2 SILVER βραβεία για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφορικής που προσφέρουν, καθώς και τα απαιτητικά έργα που υλοποιούν.

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν οι εταιρίες του Oμίλου EPSILON NET στα Cloud Awards και στα Supply Chain Awards 2023, δύο από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στη χώρα μας. Με τη συμμετοχή των θυγατρικών του εταιριών, Epsilon SingularLogic, Epsilon HR, Epsilon Hospitality και Epsilon CSA, o Όμιλος έλαβε συνολικά 3 GOLD και 2 SILVER βραβεία για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφορικής που προσφέρουν, καθώς και τα απαιτητικά έργα που υλοποιούν.

Τρεις Χρυσές διακρίσεις στα Cloud Awards 2023

– Στην κατηγορία «Hospitality & Tourism» για το ολοκληρωμένο portfolio λύσεων της Epsilon Hospitality. Οι cloud λύσεις της καλύπτουν τις ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού για όλα τα μεγέθη και τις κατηγορίες των τουριστικών καταλυμάτων

– Στην κατηγορία «SaaS Product for HR» για την έξυπνη Cloud Λύση της Epsilon HR, Epsilon Smart Ergani. Mε την απλότητα των λειτουργιών της, την ευχρηστία και τους αυτόματους ελέγχους κανόνων, αποτελεί την απόλυτη λύση για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.

– Στην κατηγορία «ERP & Payroll» για την ενιαία χρηματοοικονομική και λογιστική παρακολούθηση της δραστηριότητας της PRODEA, της μεγαλύτερης εταιρίας επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα, με τη λύση PYLON ERP Hybrid.

Δύο Ασημένιες διακρίσεις στα Supply Chain Awards 2023

– Στην κατηγορία «Ρομποτική και Ευφυείς Αυτοματισμοί στις Αποθήκες» για την αναβάθμιση της εμπορικής λειτουργίας της Alpha Pharm, με τη λύση Galaxy Pharma. Πρόκειται για λύση των Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των σύγχρονων φαρμακαποθηκών και τις μεταφέρει στη Νέα Ψηφιακή Εποχή!

– Στην κατηγορία «Μετασχηματισμός στην Εφοδιαστική Αλυσίδα» για την ολοκληρωμένη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας της Olympic Catering, με τη λύση PYLON SCM Hybrid, της Epsilon SingularLogic. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη πλατφόρμα λύσεων και εφαρμογών, αποσκοπώντας στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν πως ο Όμιλος EPSILON NET παρακολουθεί και αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρει σήμερα σε περισσότερες από 132.000 επιχειρήσεις, οργανισμούς και ελεύθερους επαγγελματίες που τον εμπιστεύονται, λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ψηφιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, στηρίζοντας την ανάπτυξή τους και διασφαλίζοντας την επιχειρηματική τους συνέχεια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις