Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bitcoin: Σημείωσε ρεκόρ χρονιάς- Ανανεώθηκε το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα

Η BlackRock είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων του κόσμου και την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το iShares Bitcoin Trust, ένα ETF υπό την εποπτεία του Coinbase, προσφέροντας στους θεσμικούς επενδυτές πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα.

Οι αυξημένες πιέσεις των ΗΠΑ στον τομέα των ψηφιακών κεφαλαίων δεν εμπόδισαν το Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, να σημειώσει ρεκόρ χρονιάς, σημειώνοντας άνοδο 25%, μετά από μία εβδομάδα κερδών χάρη στα σχέδια της BlackRock να δημιουργήσει ένα fund συναλλαγών.

Η BlackRock είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων του κόσμου και την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το iShares Bitcoin Trust, ένα ETF υπό την εποπτεία του Coinbase, προσφέροντας στους θεσμικούς επενδυτές πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα. Έτσι ανανεώθηκε το ενδιαφέρον των επενδυτών στα κρυπτονομίσματα, μετά το πλήγμα που είχε υποστεί μετά την ξαφνική κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX την προηγούμενη χρονιά.

Από την άνοδο του Bitcoin επωφελήθηκε και το Ethereum, το οποίο σημείωσε άνοδο 16%, φτάνοντας τα 1.903.20 δολάρια την Παρασκευή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις