Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Intertek Caleb Brett: Ανοίγει νέο εργαστήριο δοκιμών πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα

To εργαστήριο έχει ανοίξει επίσημα, μετά και την εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, κατά την οποία παρουσιάστηκε σε σημαντικούς πελάτες στον τομέα του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

Η Intertek Caleb Brett, πάροχος Oλικής Διασφάλισης Ποιότητας σε βιομηχανίες από όλο τον κόσμο με εξειδίκευση στις υπηρεσίες ποιοτικής και ποσοτικής αναλυτικής αξιολόγησης στις αγορές πετρελαίου, φυσικού αερίου, χημικών και άλλων προϊόντων, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας νέων εγκαταστάσεων δοκιμών στην Ελλάδα για πετρελαιοειδή, με στόχο την περαιτέρω υποστήριξη του κομβικού ρόλου της περιοχής στο διεθνές εμπόριο.

Με ένα παγκόσμιο δίκτυο εργαστηρίων, διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, και περισσότερα από 130 χρόνια υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, παρέχει στους πελάτες της ανεξάρτητη επιθεώρηση και δοκιμές με την κορυφαία σε ποιότητα υποστήριξη στον κλάδο. Η νέα εγκατάσταση διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργαστηριακό χώρο με περισσότερα από 180 τετραγωνικά μέτρα και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της Intertek Caleb Brett στην Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια, προσφέροντας νέες δυνατότητες δοκιμών στη χώρα για τις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου, τη ναυτιλία σε όλο το εύρος της, της ακτοπλοΐας, του αργού πετρελαίου και του εμπορίου διυλισμένων προϊόντων.

Αυτές οι υπηρεσίες δοκιμών περιλαμβάνουν:
– Ιξώδες
– Πυκνότητα
– Αγωγιμότητα
– Περιεκτικότητα σε νερό και θείο
– Δείκτης κετανίου
– Απόσταξη
– Ανάλυση πετρελαίου TAN / TBN
– Χρώμα/εμφάνιση
– Σημείο ανάφλεξης
– Πρόσθετα/μέταλλα φθοράς σε λιπαντικά
– Αριθμός σωματιδίων στα λιπαντικά
– Δοκιμή μικροβιολογικού κιτ

Οι νέες εργαστηριακές υπηρεσίες της Intertek Caleb Brett στην Ελλάδα και την Κύπρο συμπληρώνουν τις ήδη διαθέσιμες που αφορούν επιθεωρήσεις ποιότητας και ποσότητας φορτίου, συμπεριλαμβανομένης της επίβλεψης των εργασιών φόρτωσης και εκφόρτωσης, των ερευνών ποσότητας καυσίμων, των δειγματοληψιών και των επεξεργασιών με πρόσθετα.

To εργαστήριο έχει ανοίξει επίσημα, μετά και την εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, κατά την οποία παρουσιάστηκε σε σημαντικούς πελάτες στον τομέα του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

Ο Yannick Garcia, Διευθυντής της Intertek Caleb Brett στη Νότια Ευρώπη, δήλωσε: «Το άνοιγμα των νέων εγκαταστάσεων δοκιμών μας σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τις φιλοδοξίες μας για ανάπτυξη στην περιοχή. Οι πελάτες μας που δραστηριοποιούνται σε αυτή την αναπτυσσόμενη και κομβική περιοχή θα
συνεχίσουν να επωφελούνται από την κορυφαία τεχνογνωσία και την παγκόσμια εμβέλεια της Intertek Caleb Brett, καθώς και από την εξατομικευμένη, τοπική υποστήριξη από την εξειδικευμένη ομάδα μας στην Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε έναν κορυφαίο συνεργάτη για τη ναυτιλία, το εμπόριο και τις
βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η νέα επένδυση ενισχύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, με γρήγορο χρόνο διεκπεραίωσης».

Ο Κωνσταντίνος Κουφόπουλος, Business Manager της Intertek Caleb Brett στην Ελλάδα, ανέφερε: «Η επέκταση της Intertek Caleb Brett Greece , με το άνοιγμα του νέου εργαστηρίου δοκιμών πετρελαίου και φυσικού αερίου, είναι ένα σημαντικό ορόσημο που βασίζεται στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της ομάδας μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια που η εταιρεία έχει παρουσία στην ελληνική αγορά . Με τις νέες μας εργαστηριακές υπηρεσίες πιστεύουμε ότι ξεδιπλώνεται για την εταιρία μας μια νέα αναπτυξιακή δυναμική για τα επόμενα χρόνια ικανή να την μετατρέψει σε “hub” για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις