Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Profile και Allica Bank επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η επέκταση της συνεργασίας της τράπεζας με την Profile θα προσφέρει επιπλέον ευελιξία και θα επιτρέψει στην τράπεζα να ανταποκριθεί προληπτικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Profile, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοίνωσε την επέκταση της διάρκειας της σύμβασής της με την Allica Bank, η οποία βασίστηκε στην ισχυρή σχέση και τη γόνιμη συνεργασία μεταξύ των δύο μερών.
Από την απόκτηση της τραπεζικής της άδειας τον Σεπτέμβριο του 2019, η Allica Bank – η challenger bank χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech) που απευθύνεται σε καθιερωμένες ΜμΕ – ξεκίνησε με επιτυχία και κλιμάκωσε τις βασικές καταθέσεις και τον εμπορικό δανεισμό της στη βασική τραπεζική πλατφόρμα της Profile.
Η Allica Bank ξεπέρασε πρόσφατα τα 2 δισεκατομμύρια λίρες σε καταθέσεις μαζί με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο λίρες σε δανεισμό στην πλατφόρμα, καθιστώντας την μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες fintech του Ηνωμένου Βασιλείου που πέτυχε επίσης κερδοφορία το καλοκαίρι του 2022.
Το Finuevo Core επιτρέπει στην Allica Bank να επωφεληθεί από μια εξαιρετικά αρθρωτή αρχιτεκτονική βασισμένη σε στοιχεία που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή για τραπεζικές εργασίες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη τραπεζική εμπειρία. Το εύκολα διαμορφώσιμο και επεκτάσιμο περιβάλλον παρέχει μια άμεση, πολυεπίπεδη επισκόπηση των λειτουργιών, χτισμένη γύρω από την τράπεζα.
Η επέκταση της συνεργασίας της τράπεζας με την Profile θα προσφέρει επιπλέον ευελιξία και θα επιτρέψει στην τράπεζα να ανταποκριθεί προληπτικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.
Η προσαρμογή στις εξελισσόμενες ανάγκες της Allica αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την Profile προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της τράπεζας και να υποστηρίξει τα αναπτυξιακά της σχέδια.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις