Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Interamerican: Νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας στον στόλο Άμεσης Βοήθειας

Η εταιρεία ενσωμάτωσε στο δυναμικό της 5 νέα ασθενοφόρα που διαθέτουν εξοπλισμό κινητής μονάδας, 4 οχήματα 4Χ4 ειδικών εργασιών και 13 πλατφόρμες για τη μεταφορά οχημάτων

Στην ενίσχυση του στόλου Άμεσης Βοήθειας, με νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας και χαμηλών ρύπων προχωρά η Interamerican.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ενσωμάτωσε πρόσφατα στο δυναμικό της 5 νέα ασθενοφόρα που διαθέτουν εξοπλισμό κινητής μονάδας, 4 οχήματα 4Χ4 ειδικών εργασιών και 13 πλατφόρμες για τη μεταφορά οχημάτων. Σημειώνεται ότι πλέον ο στόλος της Άμεσης Βοήθειας της Interamerican αποτελείται από 225 ιδιόκτητα οχήματα. Αναλυτικότερα, 16 ασθενοφόρα, 60 μηχανές, 17 οχήματα 4X4 ειδικών εργασιών, 132 οχήματα ρυμούλκησης και μεταφοράς .

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, για την Interamerican η παροχή βοήθειας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών της ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή ασφάλεια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της σημαντικής επένδυσης του ομίλου Interamerican σε νέες τεχνολογίες και υποδομές Άμεσης Βοήθειας, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2026.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις